Wpis z mikrobloga

@Stef444n: okienko z video ktorego nie da sie wylaczyc, reklama co 2 linijki tekstu, plus za 3sek wyskoczy ci info, ze za rejestracje dzis otrzymasz znizke 10% na gowno
  • Odpowiedz
@Stef444n: HOLA HOLA, NIE UCIEKAJ JESZCZE. MOŻE ZAINTERESUJĄ CIĘ PONIŻSZE ARTYKUŁY?
- 25 ŚMIESZNYCH BIAŁYCH KOTKÓW NA 100-LECIE NIEPODLEGŁOŚCI POLSKI
- JAK WYMIENIĆ ROZRZĄD W SKODZIE FABII DRUGIEJ GENERACJI
- TWÓJ FACET ODDYCHA? TO MOŻE OZNACZAĆ ŻE CIĘ ZDRADZA
  • Odpowiedz
@Stef444n: Wrzuciłem kiedyś do Firefoksa dodatek wyłączający JavaScript jednym kliknięciem i już żaden wymuszacz wyłączenia AdBlocka mi nie straszny. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do tego z about:config można wyłączyć autoodtwarzanie z poziomu przeglądarki, więc nie ma też problemu z jakimiś idiotycznymi reklamami odpalającymi się w tle.
  • Odpowiedz
@Stef444n to jest nic, ostatnio trafiłem na stronę gdzie po kliknięciu 'akceptuję cookies' wyświetlał się komunikat na cały ekran 'akceptacja przebiegła pomyślnie' ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Stef444n: właśnie, panowie i panie. Adblock czy Adblock plus? Bo podobno któryś zbiera nasze informacje i takie tam. Mam plusa z filtrami standard, na cookies, społecznościowki i jutuba a i tak potrafi mi się odpalić jakieś goowno na stronie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@efek: Bo filtry z subskrypcji to jest jakaś porażka. Nigdy żadnego zestawu filtrów nie użyłem, zawsze sam swoje robiłem i zapomniałem, że w internecie w ogóle są reklamy.

swietny patent, zadna strona SPA Ci nie zadziala

@Stef444n: Czyli co?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pangia: no w dawnych czasach to też sam blokowałem. Wtedy nawet Adblock miał takie coś, że przy obrazkach/filmikach wyswietlał okienko "zablokuj" i tam można było też edytować ścieżki. Ale to było 15 lat temu. Teraz klikam subskrybuj i ma działać :P

Podeslij swoje filtry plis...
  • Odpowiedz