Aktywne Wpisy
monky +668
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
seratian +65
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
1. The Proposal
2. Notting Hill
3. Masz wiadomość
4. Holiday
5. Pretty Woman
6. Diabeł ubiera się u Prady
7. Poradnik pozytywnego myślenia
Takie rzeczy. Ktoś coś?
#film #filmnawieczor #kino
Dwa, lubię pochłaniać wszystkie gatunki filmowe jakie znajdę i zastanawiać się, jak dany film został zrobiony pod względem scenariusza czy operatorsko.
Trzy... czasem fajnie jest obejrzeć film, który jest po prostu leciutki - masz jakąś historię, ale to wszystko jest... lekkie. Tak, to dobre słowo. Taka historia, gdzie nie zastanawiałbym się, jak ja bym ją napisał, albo przewidywał wątki i twisty - co
A że pozwala to przy okazji wyciszyć myśli, to już inna sprawa... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rozowamyszka: Chyba. Ale jeszcze nie wiem, przemyślę robiąc popcorn (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)