Wpis z mikrobloga

A propos "najgorętszej" pary programu (Łukasz-Paulina), wykop reprezentuje trochę typowe beta-rozumowanie z tym swoim bronieniem Pauliny i przesadnym przeżywaniem całej sytuacji. Nie bez powodu te laski się tam zgłaszają, wykopki mogą mieć bekę, bo ten gruby, ten rudy, ale faktem jest, że (przy założeniu, że to wszystko ma w sobie choć trochę autentyczności) to jest idealny przykład prawdziwego świata i samca alfa. Typ ma majątek, jest gospodarny i zaradny, przeszłość pokazuje, że to żaden prawiczek, któremu nie wychodziło z kobietami, bo się wstydził, tylko ruchacz rozpłodowy, który prawdopodobnie miał dość matki swoich dzieci. Wygląd to już tam kwestia względna, ale chyba wiele kobiet potwierdzi, że brzuszek i lekkie zakola niekoniecznie muszą być gorsze, niż sylwetka fit-modela z insta, jeśli inne rzeczy są na miejscu. Gość stanowczy, wybrał myśląc nie tylko chujem i oczami (bo tu wygrywa Paula), nie tłumaczy się za bardzo i jest zadowolony z decyzji. Uwierzcie mi, prędzej do niego myślami będzie wracać Paulinka, niż do jednego z 4700 nowych adoratorów na insta, piszących, że ma śliczne nóżki.

Nie zrozumcie mnie źle, facet wyszedł na typowego buca, i jeśli było tak, jak mówiła (czyli jakieś smski i bajerka poza programem), to tym bardziej należy mu się krytyka, bo dziewucha jest naprawdę na poziomie. Chodzi mi tylko o zdystansowane spojrzenie na sytuację przez pryzmat popularnych na mirko rozkmin na tematy damsko-męskie.

A tak już całkiem nawiasem mówiąc, to jakby to była randomowa laska z insta wrzucona pod tag nsfw, to wylała by się fala komentów, że straszna, że trap, że kurdupel, że decha.
#rolnikszukazony
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@patrzpan: też tak myślałem, ewentualnie biorę pod uwagę czysto pragmatyczne (ale to burzy trochę narrację, że to taka fajna kobieta xd) podejście, że z takim chłopem i gospodarstwem to ma zabezpieczenie finansowe do końca życia (a ona sobie będzie dojeżdżać do miasta na siłownię i zawody). No mógł jej zwyczajnie się spodobać. Zresztą, kto wie, może wcale aż takiego powodzenia w realnym świecie nie ma, różnie to jest, poświęca się
  • Odpowiedz
@BrockLanders Wystarczy mieć świadomość ile trzeba pracy włożyć by tak jak ona wyglądać. Ktoś na mirko napisał że liczba obserwujących jej instagram wzrosła z 300 do 5 tys. Ona chciała się wypromować i ustaliła to z twórcami programu, tym Łukaszem i tą Agatą czy jak jej na imię - bo oboje się już wcześniej znali
  • Odpowiedz
@Nicolai Zgłosił się do programu.Znał warunki umowy - w tym manipulacje - i zgodził się na to bo wiedział że za pół roku wszyscy zapomną a ci z jego miejscowości co go znają to i tak oleją. Czysty profit
  • Odpowiedz
@patrzpan: szczerze wątpię. Zbliżamy się ku końcowi sezonu i pewnie gdyby nie determinacja wykopków to jej insta nadal byłoby poniżej 1k. Już po jej samym "występie" w rolniku widać, ze nie miała parcia na szkło i nie odwalała mecyi jak karyny od Lego w poprzednim sezonie. Moja autorska teoria jest taka, że Kołduniarz bajerował je obie i cały ambaras polega na tym, że (o ile to prawda) zalał za szybko
  • Odpowiedz