Aktywne Wpisy

WielkiNos +490
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatuaze
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatuaze
źródło: temp_file6897582679708140168
Pobierz
Olek3366 +201
źródło: temp_file7115857347954076470
Pobierz

#komputery #gry #takaprawda #4konserwy
źródło: comment_hUNEVZKQDIR0XBmfA4ifk5GXEcDMLFQS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@highlander: Mówisz o tym prezydencie który organizuje normalny marsz dla Polaków, a zablokował marsz nazistowskiego spędu?
@dobrzecisiewydaje: możesz rozwinąć? Też jestem z Wrocławia i z chęci sprawdzenia podobnych rewelacji rok temu poszedłem z dziewczyną na ten marsz. Marsz przebiegał w jak najbardziej pokojowej formie, więc ciekawi mnie skąd ten strach u Ciebie.
źródło: comment_5r75vwnDin08pLTe9B0QqrjHEUMW9RNp.jpg
Pobierz@dobrzecisiewydaje: przede wszystkim powinnaś sprawdzać źródła takich rewelacji
@highlander: Brawo pan prezydent i pan prezydent elekt Wroclawia. Nie zgodzili sie na zorganizowanie marszu gloryfikujacego podzialy w spoleczenstwie. Powinienes sie cieszyc, zgodnie z tym co napisales. ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_zTJupEZqrthTVxKWdjAzQKmfd9EdXxFY.jpg
Pobierz@HumbugPL: parada równości nikogo nie krzywdzi
@lronman: krzywdzenie i zastraszanie mniejszości to według ciebie swoboda obywatelska?
@iErdo: demokracja i wolność słowa, a zastraszanie i propagowanie nienawiści wobec odmienności to zupełnie inne rzeczy.
@cucaracha: rodziny z dziećmi przeciez maja marsz z pochodem i świętowaniem na Rynku przed południem. Wy chyba