Aktywne Wpisy
Lewusx +39
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
dorszcz +358
Skapi klienci w knajpach nie chca kupowac napojow :(
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
Żona nie poznaje męża, który wrócił z wyprawy w dżungli.
Jest smutny, nie odzywa się, patrzy smętnie w okno.
Po długich namowach mąż wyznaje, że w dżungli zgwałcił go goryl.
Żona mówi do niego:
- Nie martw się, kochanie. Nikt się nie dowie. Wiemy o tym tylko ja i ty, a goryl przecież nie mówi.
#suchar #100dnisucharow
Jest smutny, nie odzywa się, patrzy smętnie w okno.
Po długich namowach mąż wyznaje, że w dżungli zgwałcił go goryl.
Żona mówi do niego:
- Nie martw się, kochanie. Nikt się nie dowie. Wiemy o tym tylko ja i ty, a goryl przecież nie mówi.
- No właśnie, nie mówi, nie pisze, nie dzwoni...
Porucznik Rżewski jadąc z rozkazami specjalnymi, zatrzymał się w pewnej wiosce. Po kolacji, poszedł do stajni podrzucić siana swojej kobyłce i tam natnął się na córkę gospodarza, która też przypadkiem wyszła jakby tym samym celu. Widząc odwróconą tyłem zgiętą w pół młodą, słusznych rozmiarów kobietę, która nabierała owsa do miarki, mało nie zarżał. Podszedł, zadarł sukienkę i wprawnym ruchem wszedł na całą długość.
- Blad!... wyszeptał.
- Co
A tam zaraz zoofilskich. Goryl też człowiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Król Lew postanowił wybudować na polanie dla swoich poddanych schronienie, ale to wymagało szeregu zezwoleń, wniosków i podań. Trzeba się było udać do Urzędu by tę sprawę załatwić, zwołał więc miejscową społeczność by wybrała przedstawiciela, zadecydowano więc by był to niedźwiedź, bo duży, silny i wzbudza respekt.
Po ośmiu godzinach wraca z urzędu, lew się go pyta co tam załatwił, a on mówi, że nic.
Jak to nic! Ty taki wielki i nic?! Wydelegowano więc lisa, chytry i przebiegły i sprytu ma dużo, wraca po ośmiu godzinach i też nic.
Lew mówi, to może wiewiórkę, taka delikatna, ładna, szybka i zgrabna..., podobnie jak poprzednicy też nic nie załatwiła.
No to koniec naszych marzeń orzekł Król Lew, a może ktoś
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen