Aktywne Wpisy
smutny_login +192
To uczucie gdy trafiła się jakaś para na #badoo, i było pisanie do czasu aż nie napisałem że leczę krowy - para usunięta
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
RENNEM +13
Daję pod ocenę, mój pomysł na 1 wiadomość, otwieracz rozmowy. Fajne? Czy cringówa straszna i by was skręcało gdybyście mieli coś takiego wysłać?
#tinder #badoo #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #pytanie #fotkapl
#tinder #badoo #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #pytanie #fotkapl
Dlaczego więc z tych ludzi próbuje się zrobić jakichś męczenników - próbując zbić kapitał polityczny na tym: o jak my zatroskani jesteśmy o nich
No sorry - tak działa świat. Za naiwność się płaci. Czy się komuś podoba czy nie
Mi też szkoda, że ktoś stracił sporo siana no, ale jak wyżej
#polityka #ambergold #bekazpisu #4konserwy #neuropa #tusk
Bo aktualnie żyjesz pod rządami partii która chce być rządem opiekuńczym i jak ktoś się urodził debilem i niespełna rozumu, to masz na nich łożyć z podatków.
Masz patole i alkoholików, niewydolnych społecznie - jest 500+
Masz Januszy którzy oszczędzają 200 zł rocznie na ubezpieczenie i przychodzi nawałnica? Jest hojny rząd.
Masz debili którzy lokowali swoje pieniądze w jawnie smierdzacych inwestycjach, bo chcieli się szybko wzbogacić a nie jak inni normalnie