Aktywne Wpisy

Antorus +1164
To samo robili na Węgrzech przed wyborami - sztucznie trzymali cenę paliwa poniżej rynkowej (sprzedaż ze stratą), tylko po to, by po wyborach ta cena natychmiast wzrosła o ponad 30% i nakręciła potężny kryzys gospodarczy.

SkyrFan2000 +87
Człowiek już Gonciarza bronił że drama to nothing-burger.
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
xD
#gonciarz
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
Narkopancze
xD
#gonciarz

Mirki, szukam cały czas pracy we Wrocku w bazach danych, ale nic konkretnego nie ma... Mam już ponad 9 miesięcy doświadczenia i wciąż rośnie, ale chcę się przeprowadzić.
Co wg Was byłoby najlepszym dodatkowym językiem/narzędziem do nauki, aby łatwo było znaleźć pracę?
Pracuję z T-SQL, Visual Studio, SSRS.
imo co dorzucić to nie wiem, a jak nie wiadomo co to ucz się pythona - zawsze się przyda
+ protip ode mnie: w CV zawsze warto wpisać także znajomość takich rzeczy jak SVN, Git, Jira, Bitbucket (jeśli to znasz)
zawsze cefałka trochę większa, a już dajesz tym znać pracodawcy, że kumasz into programowanie i nie trzeba Ci potem pokazywać jak dodawać komentarze w taskach
Właśnie do Wrocka chcę się przeprowadzić.