Aktywne Wpisy
mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +272
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Jeśli przegrywem jest niebieski to wiadomo że c-----y, nic ze sobą nie robi i tylko narzeka, gardzi każdą poradą, którą mu łaskawie normik da bo u niego działa. Już nieważne, że nie wie czy przegryw ma jakieś pasje, on sobie uznaje że tylko siedzi przed komputerem, wali gruche i płacze?
A jak różowa jest przegrywem? To wtedy materiał na PRZEKSZTAŁCENIE w łabędzia, materiał do pomagania i czuwania nad j-----m kaczątkiem. Czaicie? Dlatego właśnie żadna różowa, nawet te najgorsze z cechami osobowości i wyglądu gorszymi niż ustawa przewiduje, zawsze, ale to zawsze mają jakiegoś stulejmana co by je przekształcał, przytulał i się płasczył xD
#przegryw #s----------e #tfwnogf #stulejacontent #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
PS. Polecam konsultację ze specjalistą, bo takie niekontrolowane wybuchy śmiechu mogą wskazywać na paragelię. Być może masz autyzm.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
ohoho, jeszcze powiedz ile masz IQ ty k---a dzbanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aha, przeczytalem twój wpis i te twoje wysrywy w których chcesz sobie suponować intelektualną supremacje, ale to ty mi odpowiadsz już trzeci raz i tworzysz jakieś projekcje więc kiepsko to wypada na twoja korzyść jak chcesz komuś udowadniać że go dupka zapiekła panie introwertyku-hipokryto xD