Wpis z mikrobloga

Jakbyście chcieli kiedyś zobaczyć białorycerstwo, s----------e i nierówność w traktowaniu przegrywów, to popatrzcie tylko na komentarz tego typka.

Jeśli przegrywem jest niebieski to wiadomo że c-----y, nic ze sobą nie robi i tylko narzeka, gardzi każdą poradą, którą mu łaskawie normik da bo u niego działa. Już nieważne, że nie wie czy przegryw ma jakieś pasje, on sobie uznaje że tylko siedzi przed komputerem, wali gruche i płacze?

A jak różowa jest przegrywem? To wtedy materiał na PRZEKSZTAŁCENIE w łabędzia, materiał do pomagania i czuwania nad j-----m kaczątkiem. Czaicie? Dlatego właśnie żadna różowa, nawet te najgorsze z cechami osobowości i wyglądu gorszymi niż ustawa przewiduje, zawsze, ale to zawsze mają jakiegoś stulejmana co by je przekształcał, przytulał i się płasczył xD

#przegryw #s----------e #tfwnogf #stulejacontent #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Almostawizard - Jakbyście chcieli kiedyś zobaczyć białorycerstwo, s----------e i nier...

źródło: comment_BZa6JZwNh8HsZ9n42l3rll8Wx8ScccSg.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@supervillain: Ale ja nie mam z tym problemu, koleżko, bo w przeciwieństwie do Ciebie wiem jak działa świat i nie mam parcia by się każdemu przypodobać. Głaskajcie się dalej po pitokach w tym kółku wzajemnej adoracji i pełnego wrażeń życia życzę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS. Polecam konsultację ze specjalistą, bo takie niekontrolowane wybuchy śmiechu mogą wskazywać na paragelię. Być może masz autyzm.
  • Odpowiedz
@Hedage: WIEM JAK DZIAŁA ŚWIAT

ohoho, jeszcze powiedz ile masz IQ ty k---a dzbanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aha, przeczytalem twój wpis i te twoje wysrywy w których chcesz sobie suponować intelektualną supremacje, ale to ty mi odpowiadsz już trzeci raz i tworzysz jakieś projekcje więc kiepsko to wypada na twoja korzyść jak chcesz komuś udowadniać że go dupka zapiekła panie introwertyku-hipokryto xD
  • Odpowiedz