Adasi Adasi 05.11.2018, 12:31:33 1 + #csgoZna ktoś podobną grę do csgo w której nie ma lub jest mało cziterów? Nie da się grać z tymi gimbusami, śmieje się dzieciak prosto w pysk, robi po 50killi w matchmakingu i nic mu nie możesz zrobić.
Adasi Adasi 06.11.2018, 10:25:08 1 + @iMarek22: Gram wyłącznie prime. @ItsZaczi: też kiedyś mialem taką wiarę w ludzi, ja jak mam mecz bez czitera to jestem szczęśliwyszkoda ze te haxy są tak łatwo dostępne i do tego darmowe, a sama gra kosztuje grosze....
S.....8 konto usunięte 06.11.2018, 21:26:12 1 + @Adasi: kiedys naiwnie wierzylem ze jak codziennie bede ogladal 5 overwatchow to przyczynie sie do znikania cheaterów. minęly 2 lata i ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zna ktoś podobną grę do csgo w której nie ma lub jest mało cziterów? Nie da się grać z tymi gimbusami, śmieje się dzieciak prosto w pysk, robi po 50killi w matchmakingu i nic mu nie możesz zrobić.
@ItsZaczi: też kiedyś mialem taką wiarę w ludzi, ja jak mam mecz bez czitera to jestem szczęśliwy
szkoda ze te haxy są tak łatwo dostępne i do tego darmowe, a sama gra kosztuje grosze....