Wpis z mikrobloga

#csgo

Zna ktoś podobną grę do csgo w której nie ma lub jest mało cziterów? Nie da się grać z tymi gimbusami, śmieje się dzieciak prosto w pysk, robi po 50killi w matchmakingu i nic mu nie możesz zrobić.
  • 22
  • Odpowiedz
@Adasi: polecam mute xD
I nie przejmuj się gimbusami, ja jak słyszałem gościa bez mutacji, czekałem tylko, aż wydarł się i wtedy od razu mute.
I jak chcesz mieć więcej killi, to trenuj aima xD
  • Odpowiedz
@trapist_e: Nie o to chodzi, mam ekipę do grania, ale jak ktoś ma wh czy aima to nie ma szans wygrać lub w ogóle nawiązać walkę. Ja się nie przejmuje, po prostu takie granie nie ma sensu, a fajnie sobie z kumplami wieczorami postrzelać jak jest kiepska pogoda i się na piwo nie pójdzie.
  • Odpowiedz
@Oskins: No właśnie się nad tym zastanawiamy, tylko pytanie czy to nie jest taka tępa #!$%@? jak nowe bfy. Ciężko wywnioskować z filmików. Grałeś w to?
  • Odpowiedz
@Adasi: wh da się pokonać, ale nie możesz się skradać i musisz bardzo celnie strzelać. W sumie aim tak samo. Wiem z doświadczenia, ze da się takich ludzi pokonać. Ale fakt, nie ma sensu dawać im satysfakcję nawiazując walkę.
  • Odpowiedz
@Oskins: No tak, ale kiedyś w bfie to żeby wymiatać samolotem/helikopterem/czołgiem trzeba było spędzić setki godzin, natomiast obecne edycje są przeznaczone dla idiotów coby za trudno nie było. Pytanie na co jest nastawiony cod, że strzelanie to ja wiem :]
  • Odpowiedz
@Adasi Gram dziennie ok 4 meczy na master guardian (prime) i od miesiaca ani jednego cheatera xd Ja nw co wy gracie bo ja naprawde rzadko spotykam odpalenca
  • Odpowiedz
@Adasi: sprobujcie battlefielda 4. Tani jest ze wszystkimi dodatkami. Dodatkowo battlefield hardline byl fajny. szybki i klimatyczny. przykladowo spotowanie przeciwnika po stronie przestepcy wyglada tak ze pokazuje faka w strone policji.
  • Odpowiedz