Aktywne Wpisy
Mlodazs +17
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko
karix98 +53
Fragment dokumentu POLITYKA PRYWATNOŚCI:
- Jakie dane są w posiadaniu spółki.
- Komu moje dane osobowe zostały przekazane
- W jaki sposób mogę pobrać informacje o mnie i mojej aktywności w serwisie
- Dlaczego nie mogę poprawić swoich danych w sposób zautomatyzowany
Polityka prywatności wykop.pl to kpina. Podobnie jak regulamin, ten dokument nie znaczy nic. Trzy miesiące nie wystarczyły na udzielenie mi odpowiedzi, której nie otrzymałem do dnia dzisiejszego.
@m__b zapraszam do odniesienia się do sprawy i oczekuję jasnej deklaracji, co i kiedy zostanie poprawione w temacie przestrzegania polityki prywatności i tzw. RODO.
#wykop #afera #daneosobowe #rodo #bezpieczenstwo #prawo #internet
Komentarz usunięty przez autora
1) otrzymasz bana
2) dostaniesz odpowiedź na pytania, że nie przetrzymują żadnych danych, gdyż konto zostało zbanowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mam odpowiedzi od ponad 3 miesięcy. Co najciekawsze dane osobowe SĄ przekazywane poza administratora danych strony wykop.pl ale nie powiedzieli co to za dane ani co to za podmioty. Wymieniłem z nimi jedną wiadomość, na odpowiedź na drugą czekam ponad miesiąc, na pierwszą czekałem prawie 3 miesiące.
@Chcesz_Pomarancze: adres IP też może być uznawany za dane osobowe - w większości przypadków pozwala na jednoznaczną identyfikację osoby fizycznej. A adres email już na pewno jest daną osobową.
Też im wysłałem takie pytanie, dodatkowo zażądałem przekazani mi wszystkich danych które o mnie posiadają.
W sumie jak by teraz wszyscy wysłali takie żądanie, pytanie to byśmy im nosa trochę utarli
Komentarz usunięty przez autora