@Hubertosik: Dlaczego ? Nie mówię, że Kajto od razu musi jeździć w M-sport, przecież może wystartować tak jak do tej pory z prywatnym zespołem ale samochodem innej kategorii. No chyba, że masz info z pierwszej ręki bo tak wjechałeś z odpowiedzią, że ciężko podjąć dyskusje.
Jeśli chodzi o Loeb'a, odkąd Peugeot wycofał się ze startów w RX to poza Dakarem nie bardzo ma co robić, w wywiadach po wygranej w rajdzie
@Esharell Żyjesz w świecie bajek. Jestem w temacie dosyc długo i po prostu wyciągam właściwe wnioski. Lotos był w stanie wyłożyć pieniądze na zaledwie 4 starty autem R5. Sądzisz, że miałby kasę żeby dac na WRC? Kajto jest juz wiekowy, postępu nie zrobi, do tego nie jest szybszy od czołówki WRC 2. Mógł w niektórych rajdach powalczyć z Kopeckym, czy Rovanperą ale w ogólnym rozrachunku nie był od nich szybszy.
@Hubertosik: Nie żyje w świecie bajek tylko uważam, że dopóki nic nie zostało oficjalnie potwierdzone to różne scenariusze są możliwe, zostawiam pole do dyskusji. Bajką byłoby gdybym stwierdził, że jeśli Kubica nie zbierze hajsu na jazdę w Williamsie to wróci do WRC. Czujesz czym jest bajka ?
Jestem w temacie dosyc długo i po prostu wyciągam właściwe wnioski.
Właśnie widać, że mimo tego dosyć długiego czasu wnioski masz mizerne, a na
@Hubertosik pogrążasz się. Nie mówię, że nie naklepał tylko, że jeździ w rajdach for fun, a Ty łączysz to z tym, że pomimo tego, że nazwałem go oldboyem to potrafi rozwalić stawkę chociaż wcześniej pisałeś, że Kajto (6 lat mlodszy) jest wiekowy i nie zrobi już postępu. Weź usuń konto bo merytorycznie nie pogadamy.
@gabrally Gabryś, wiesz że ja Kajcie, zespołowi i Tobie życzę jak najlepiej. Fotela w WRC też, jeśli byłoby to możliwe to bym sie cieszył. Po prostu nie wydaje mi się to prawdopodobne.
@Hubertosik widzę, że zluzowałeś bo glos zabral sam Gabriel, gdzie Twoje "nie i nie" ? Wychodzi na to, że gramy do tej samej bramki w nadziei na rozszerzony program Kajta, a jednak z @gabrally gadasz inaczej. Mierz ludzi jedną miarą.
Właśnie przyjechał do mnie znajomy z Polski, a że piątek, to otworzyliśmy wino. Potem jedziemy na strzelnicę jego autem. Pozdrowienia z #emigracja Trzymajcie się tam jakoś w tej Polsce!
https://www.autosport.com/wrc/news/139783/msport-chasing-loeb-for-2019
Ja tam widzę @KajetanKajetanowicz w Fordzie Fiesta WRC na starcie rajdu Monte w przyszłym roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rajdy #rajdy24
Jeśli chodzi o Loeb'a, odkąd Peugeot wycofał się ze startów w RX to poza Dakarem nie bardzo ma co robić, w wywiadach po wygranej w rajdzie
Loeb jest
Komentarz usunięty przez autora
Właśnie widać, że mimo tego dosyć długiego czasu wnioski masz mizerne, a na
Tym postem potwierdziłes, że nie podchodzisz racjonalnie do tematu. Rzeczywistość twardo zweryfikuje twoje marzenia, niestety.
Jeżeli Kajto miałby startować wurcem to nie sądzę żeby się załapał do dziesiątki.
Co do Loeba to są całkiem prawdopodobne informacje, panie ekspercie.
@Hubertosik: Ale H. Solberg nie jechał tam w kategorii WRC 2, chociaż Fabią R5, więc może miał coś luźniej regulaminowo.
@w__k nie dyskutuj, szkoda czasu
Oj Hubert... Ty też już trochę odpływasz do tych bajek :) A wystarczyłoby śledzić uważnie wyniki.
Polecam: http://www.sport.pl/Rajd/7,131932,24088611,wrc-rajd-hiszpanii-mike-chen-kajetanowicz-jeszcze-moze-trafic.html @Esharell