Wpis z mikrobloga

@lewactwo: Wczoraj tak sobie pomyślałem, jak ciężko musi być takiemu człowiekowi, który od ilu, 16 lat? siedzi przyssany do stołka i doi dobrą pensyjkę. Wyobraźcie sobie, jakim zderzeniem z rzeczywistością (w pewnym stopniu) musi być utrata takiego stanowiska.

No ale zapewne przez te wszystkie lata dorobił się na tyle (kasy, kontaktów, dzięki DOMNIEMANYM przekrętom ;), że wyląduje mięciutko.

Szkoda, że z drugiej strony stoi Wenta, bo to kolejny raz, kiedy
  • Odpowiedz
@grzemach: Niech s-------a. Mam dość oglądania tego ryja wszędzie. Naprawdę ubolewam jednak nad tym, że Lubawski nie ma konkurencji, ale mam nadzieję, że odpadnie.
  • Odpowiedz
@grzemach: a tam będziesz udostępniał. Zapraszam do Morawicy. Ostatnio zostało oddane ponad 3km ciągu pieszo rowerowego z ławeczkami, placami zabaw. Miejscem pod skatepark, siłownią i innymi atrakcjami ( ͡° ͜ʖ ͡°) postawisz sobie domek i będziesz mieszkał w spokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Prokurator_Bluewaffles: Jasne, tylko w tym przypadku mamy Lubawskiego, który chyba zrósł się ze stołkiem, jak i nowego typa, który daje cień szans na jakiekolwiek zmiany. Dla jasności - głosowałem w pierwszej turze na Liroya i to jego widziałbym na tym stanowisku : )
  • Odpowiedz