@fsfdjf masz Ty rozum i godność człowieka, żeby wogóle wsiadać do tego wyrobu samochodopodobnego zamiast kupić normalne nawet używane auto? No chyba że auto tylko z A do B, wtedy można jeździć nawet Skodą xD
@BotRekrutacyjny: no nie wiem hmmm, mieć komfort jazdy na przykład? Chociaż każdy robi co chce z pieniędzmi, też mnie to bawi p---------e o markach premium xD
@Smieszek_Poza_Kontrolo: no wiadomo że tak, chociaż jka pisałem, niech każdy robi z kasą co chcą, niektórzy wola sobie kupić starsze auto z fajniejszym wyposażeniem ale bez gwarancji i ubolewac nad naprawami, niektórzy wolą mieć nowke z salonu, bez wypierdzialego fotela przez Helmuta
@fsfdjf: sprzedaje skody, Wczoraj mialem takiego Pana, ktory w ostatnim momencie zrezygnowal na rzecz kiluletniego (wciaz drozszego) audi. Nie ma dyskusji
@BotRekrutacyjny: Są ludzie, którzy wymagają od samochodu czegoś więcej niż przemieszczania się z A do B, np. nie wiem jakiejkolwiek przyjemności z jazdy, której skoda w dizelku nie zapewnia? XDDDDDDD
@fsfdjf: @Smieszek_Poza_Kontrolo: To nawet nie chodzi, że premium, ale nowa Skoda biedaedyszyn z silnikiem od kosiarki za te 80 kafli < 5-8 letnie Audi /BMW/ Alfa z silnikiem 3.0 i więcej ( ͡°͜ʖ͡°)
@fsfdjf a na Skodę narzekają dzbany które jedyna styczność z tą marką miały jak widziały ja na ulicy. Ale będą p-------ć głupoty o komforcie i przyjemności z jazdy bo tatuś kiedyś wziął kredyt na pół życia i kupił kilka lat temu mercedesa w bida edyszyn. Ale to w końcu Mercedes a nie jakaś c-----a Skoda ( ͡º͜ʖ͡º)
@szalek995: Nie wiem, mi np. zbiera się na wymioty jak mam jechac Fabią, szczególnie jako pasażer. Komfort jazdy zerowy, juz wolalbym komunikacje miejska.
@phild: to kup ciekawszy silnik. Np octavie 2.0 tsi 190KM, albo 245km albo superba 272km 4x4 itd. W tym momencie octavia sprzedaje sie w wiekszosci z silnikiem benzynowym
Przecież od lat wiadomo, że sytuacja się powtórzy. Jak był niski poziom, można było wyjechać koparkami i pogłębić. Wtedy woda by sobie przepłynęła bez problemu.
Wczoraj mialem takiego Pana, ktory w ostatnim momencie zrezygnowal na rzecz kiluletniego (wciaz drozszego) audi. Nie ma dyskusji
To nawet nie chodzi, że premium, ale nowa Skoda biedaedyszyn z silnikiem od kosiarki za te 80 kafli < 5-8 letnie Audi /BMW/ Alfa z silnikiem 3.0 i więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W tym momencie octavia sprzedaje sie w wiekszosci z silnikiem benzynowym