Aktywne Wpisy
incar +737
Byłem na wschodzie słońca na śnieżce, piękny to był widok. Muszę to powtórzyć kiedyś. Na zdjęciu moment wschodu słońca.
#gory #sniezka #karkonosze #sudety
#gory #sniezka #karkonosze #sudety
Mam problem z kondycją w górach i zastanawiam się czy nie podejść do problemu w inny sposób. W górach przy wzniesieniach (np. jakieś podejścia na kamieniach) tętno mocno mi skacze i bardzo się męczę. Gdybym na codzień miał problem z chodzeniem to nie dziwiłoby mnie to, ale po płaskim terenie chodzę bardzo szybko i nigdy nie łapię zadyszki. Zastanawiam się, czy to może kwestia jakiejś grupy mięśni i powinienem nad czymś konkretnie
- z dużymi tatuażami lub tatuażami, zajmującymi cała kończyne.
- z kolczykiem w nosie, takim ale krowa xd
- z zielonymi, różowymi włosami
- ogólnie trzymać się z daleka od takich które interesują się piercingiem i tatuażem i na każdym kroku o tym p..ierdolą.
- które mają mniej lub bardziej wyuzdane, wyzywające zdjęcia.
- które mają zdjęcia z papierosem na ławce w parku itp.
- nie chcą się spotkać po ok. 2 tyg pisania. Dajecie sobie spokój strata czasu.
- wysyłają nudesy na priv.
- mają zdjęcia samej twarzy, zdjęcia tylko z góry lub ogonie tylko zdjęcia na których ciężko ocenić ich sylwetkę i rysy twarzy.
Wszystkie cechy wyglądu, które wymieniłem wyżej dają duże prawdopodobieństwo że z nią jest coś nie tak.
Obowiązkowo też już na początku, wprost należy pytać czy ma dzieci. Nie czekać z tym. Jeśli nie ma to poprostu napiszę że nie. Jak zacznie coś kręcić to nara.
Wszelkiego rodzaju pseudomodelki z kijem w dupie to też strata czasu, choćby nie wiem jak była piękna. Pseudopodròżniczki i fascynatki psychologi i socjologii też mają zjepane łby.
Należy szukać kogoś na naszym poziomie finansowym, tak wiem to brutalne ale nie wierzcie w mity. Żadna kobieta która zarabia 7k, na dłuższą metę nie będzie z magazynierem który bierze 2800.
Ten wywód to nie żaden poradnik. Jedynie moje doświadczenia, które uzbierałem w ok 10 lat tej zabawy. Od tego jak byłem totalnie zielony jak selekcjonować kobiety na tego typu portalach, aż po dziś, kiedy już po zdjęciach widzę że nie ma sensu nawet dawać w prawo. I w sumie nudziło mi się w robocie to napisałem.
#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #gownowpis
Komentarz usunięty przez autora
Sam mam koty i psa od zawsze(tylko na dworze) i mnóstwo ich było, więc bezapelacyjnie wiem, o czym mowa, ale nigdy w życiu, nawet jeśli zwierzę nigdy nie wychodzi na dwór...
W ogóle posiadanie zwierzaka w domu to jest swoista aberracja, bo np. taki kot wszędzie wejdzie i