Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 64
To już prawie 8 miesięcy jak nie używam #tinder #badoo , wcześniej była jeszcze fotka.pl ale to dawno jak byłem jeszcze młody( ͡° ʖ̯ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dziś mam 30 lat. Prawię 10 lat z przerwami różnej długości bawiłem się w aplikacje i portale randkowe. Przez tak długi okres czasu spotkałem się naprawdę dużą ilością kobiet. Teraz nawet ciężko byłoby mi to policzyć. I wiecie nawet nie tęsknie za tymi spotkaniami, z wiekiem to staje się męczące. Mam tylko radę dla tych którzy naprawdę szukają tam kobiety do związku. Takiej normalne z pod tagu #szaramyszkadlaanonka , z normalnym myśleniem, takiej żony( ͡° ͜ʖ ͡°). Za wszelką cenę unikajcie kobiet:
- z dużymi tatuażami lub tatuażami, zajmującymi cała kończyne.
- z kolczykiem w nosie, takim ale krowa xd
- z zielonymi, różowymi włosami
- ogólnie trzymać się z daleka od takich które interesują się piercingiem i tatuażem i na każdym kroku o tym p..ierdolą.
- które mają mniej lub bardziej wyuzdane, wyzywające zdjęcia.
- które mają zdjęcia z papierosem na ławce w parku itp.
- nie chcą się spotkać po ok. 2 tyg pisania. Dajecie sobie spokój strata czasu.
- wysyłają nudesy na priv.
- mają zdjęcia samej twarzy, zdjęcia tylko z góry lub ogonie tylko zdjęcia na których ciężko ocenić ich sylwetkę i rysy twarzy.

Wszystkie cechy wyglądu, które wymieniłem wyżej dają duże prawdopodobieństwo że z nią jest coś nie tak.

Obowiązkowo też już na początku, wprost należy pytać czy ma dzieci. Nie czekać z tym. Jeśli nie ma to poprostu napiszę że nie. Jak zacznie coś kręcić to nara.
Wszelkiego rodzaju pseudomodelki z kijem w dupie to też strata czasu, choćby nie wiem jak była piękna. Pseudopodròżniczki i fascynatki psychologi i socjologii też mają zjepane łby.

Należy szukać kogoś na naszym poziomie finansowym, tak wiem to brutalne ale nie wierzcie w mity. Żadna kobieta która zarabia 7k, na dłuższą metę nie będzie z magazynierem który bierze 2800.

Ten wywód to nie żaden poradnik. Jedynie moje doświadczenia, które uzbierałem w ok 10 lat tej zabawy. Od tego jak byłem totalnie zielony jak selekcjonować kobiety na tego typu portalach, aż po dziś, kiedy już po zdjęciach widzę że nie ma sensu nawet dawać w prawo. I w sumie nudziło mi się w robocie to napisałem.
#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #gownowpis
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DorodnyTucznik @Polkopsky: ja tak właśnie selekcjonuje i dlatego praktycznie nie mam par. Dodałbym jeszcze że w lewo idą różowe z opisem w którym piszą coś o netflixie, mają opis jestem jaka jestem jak to wspomniał @ciekly_azot , imprezowiczki, dziewczyny z bogatych domów (to widać) i tępe dzidy zasłaniające telefonem mordy na zdjęciach w lustrze i/lub wypinające do tego samego zdjęcia dupsko.
  • Odpowiedz
  • 48
@Princessin80: to że większość kobiet na portalach i aplikacjach randkowych to ukrywa. A nie każdy chce bawić się w ojca dla cudzego dziecka. Poza tym dziecko w jakiś sposób ogranicza swobodne życie, a póki jest się młodym rączej chce się korzystać z życia, niż siedzieć w domu bo ona nie może bo musi się zająć dzieckiem.
  • Odpowiedz
@Princessin80: jedna dziewczyna z chata zataiła przede mną, że jest rozwódką z dwójką dzieci i skończyła się ta relacja z hukiem. Ja zawsze informuję, że nie chcę, „dzięki” czemu eliminuje mnie to z grona kandydatów dla jakichś 90% różowych. Ale przynajmniej mam jasną sytuację i nie robię nikomu nadziei. Niektórzy mi gadają, że nie, że nie zaczynaj poznawania od takiej informacji, bo to spłoszy. To jest totalne pieprzenie w bambus.
  • Odpowiedz
@OSH1980: no jasne, trza grać uczciwie. Jeśli jest to coś co miałoby ci przeszkadzać, to spodziewam się że chociażby była największą gwiazdą to i tak nic z tego, więc ci co ci tak gadają racji nie mają.
  • Odpowiedz
@Princessin80: po prostu nie widzę się w roli ojca. Nie chce mi się zajmować dzieckiem i go wychowywać. Ponieważ jednak mój target to (przynajmniej teoretycznie) 30+, to jest szansa, że jeżeli już będzie mieć dziecko, to odchowane. Ale to w ostateczności. Najlepiej, gdyby nie miała i nie chciała. Mam taką chorą wizję, by iść przez życie tylko we dwoje.
  • Odpowiedz
@DorodnyTucznik: jeszcze dodałbym kociary, psiary i koniary XD z tymi też nie warto zaczynać a ogólnie bardzo ciężko tam znaleźć dziewczynę do związku też się w to bawię około roku i maiłem kilkanaście spotkań z czego większość kończyła się na jednym lub dwóch spotkaniach i oczywiście seksem a później do widzenia
  • Odpowiedz
  • 10
Aaa kutfa zapomniałem wszelakiego rodzaju weganki, wegetarianki to też porażka.O Laskach o bardzo lewicowych poglądach to chyba nie powiniem pisać bo to chyba logiczne że jeśli nie jesteś degeneratem i mieszkasz w domu, a nie w squat to ten związek nie może się udać.
  • Odpowiedz
@jak_zorro_w_ostatnim_filmie: Ja to tego kurła nie rozumiem. Jak można całować koty/psy albo nie myć rąk po zabawach z nimi? Przecież to obrzydliwe.
Sam mam koty i psa od zawsze(tylko na dworze) i mnóstwo ich było, więc bezapelacyjnie wiem, o czym mowa, ale nigdy w życiu, nawet jeśli zwierzę nigdy nie wychodzi na dwór...

W ogóle posiadanie zwierzaka w domu to jest swoista aberracja, bo np. taki kot wszędzie wejdzie i
  • Odpowiedz