Mirki też tak robicie, że przesuwacie do oporu w prawo co się da i najwyżej jak trafi się jakaś paskudna locha to od razu delete? Gdybym miał przeglądać każde zdj paska a tylko z 1/100 mieć dane móc pisać to ja p------ę takie zawody( ͡º͜ʖ͡º)
@slasher99 poczytaj jak działa algorytm tindera. Ponieważ większość mężczyzn tak robiło zmienili tak algorytm, że osoby które prowadzą selekcję mają priorytet.
@slasher99 facetów też bierz pod uwagę, bo loszek nie starczy dla wszystkich. Zamysł jest taki by za 20 lat cywilizowani ludzie normalnie się dobierali a przegrywy będą sie r----ć miedzy sobą
! > kolejnym wyzwaniem, z którym jeszcze kilka lat temu borykali się developerzy Tindera były przypuszczenia użytkowników, że jeśli za każdym razem będą oceniali dobrze pokazywane osoby, na pewno szybciej znajdą kogoś, kto będzie chciał się spotkać. Nic bardziej mylnego.
@slasher99: Głupio to brzmi, ale najlepsze wyniki masz lajkując osoby, z którymi masz największą szansę na matcha. W założeniu ludzie mają się lajkować z ludźmi o podobnym poziomie atrakcyjności. Za matcha idziesz do góry w punktacji i wyświetlasz się większej ilości osób, jak cię przesuną w lewo, a ty je w prawo, to dostajesz ujemne punkty. Ile dostajesz na plus i na minus zależy od punktacji tej drugiej osoby. Także
@LemurChmur: Czyli rozsądnie byłoby założyć, że te powyżej 7/10 od razu na lewo - i tak ona nie swapnie stulejarza w prawo a tak gdybym ja ją przesunął na prawo ona lewo to tylko tracę punkty ( ͡°͜ʖ͡°)
@ChuckFasola: albo klasyczna #logikarozowychpaskow w rodzaju "jeśli on chce mnie zdobyć, to niech pokaże że jest na tyle kreatywny, odważny i potrafi do mnie zagadać"
Po prawie 14 latach życia w Krakowie wyjeżdżam sobie właśnie do Szczecina (gdzie m.in. będę mógł już otwarcie wyjść na dwór, w tym nad morze haha). Rzućcie ze dwa plusiki na dobry początek (。◕‿‿◕。)
#tinder #przegryw
Mirki też tak robicie, że przesuwacie do oporu w prawo co się da i najwyżej jak trafi się jakaś paskudna locha to od razu delete? Gdybym miał przeglądać każde zdj paska a tylko z 1/100 mieć dane móc pisać to ja p------ę takie zawody( ͡º ͜ʖ͡º)
Wypok poraz kolejny uświadamia mój #przegryw
! > kolejnym wyzwaniem, z którym jeszcze kilka lat temu borykali się developerzy Tindera były przypuszczenia użytkowników, że jeśli za każdym razem będą oceniali dobrze pokazywane osoby, na pewno szybciej znajdą kogoś, kto będzie chciał się spotkać. Nic bardziej mylnego.
Komentarz usunięty przez autora
Bo lochy wiedzą że stuleja leci hurt w prawo.