Aktywne Wpisy

Kingside +337
Pani z przedszkola udostępniła rodzicom galerie zdjęć z sesji w przedszkolu, zdjęcia ze znakami wodnymi. Jedna odbitka cyfrowa 45 zł xd mamy sobie wybrać zapłacić i wtedy dostajemy odbitkę na maila. Pani nie wzięła pod uwagę że są świetne narzędzie #ai do usuwania znaków wodnych i teraz jestem parę złotych do przodu. Żyć trzeba umić mówię wam

MistrzPatelnii +36
#assassinscreed #gry to ja dziś po pracy, choć już 1h pograłem xdd nie wytrzymałem presji :d

źródło: 1000007773
Pobierz
gdy usiadłem dzisiaj do konsoli gdzieś tam z tyłu głowy latały jeszcze myśli o farmieniu tych medali w nieskończoność, ale troski płynnie ulatywały im dłużej grałem. powbijałem kilka rzeczy które można przegapić przy kilku trofkach, rozkręciłem się z misjami pobocznymi, poszedłem na piechotę (bez kitu zwiedzanie tylko pieszo) do tego dużego miasta za bagnami, wydałem kupę szmalu na eleganckie ciuchy i wróciłem powozem. i mam już plany na cały jutrzejszy dzień, ale pewnie będzie tak jak dzisiaj - miałem robić A, ale nagle wypadło B, więc chyba najpierw zrobię B, ale w drodze do B wypada C... czuję się dokładnie tak jak w 2011 gdy ogrywałem jedynkę, zapominam o całym świecie. nic nie przebije tej gry przez długi czas
#rdr2 #reddeadredemption #ps4 #trophywhore
źródło: comment_PIqjr0EzSEOiubUB1oy6rB6PrhCkGiTY.jpg
Pobierz