Aktywne Wpisy
natuuris +108
reventon +69
#niepopularnaopinia
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez moderatora
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie ma opcji żeby to nie były modelki z dużą gażą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapytał byś jakiegokolwiek różowego, i prawie napewno by stwierdziła że jest dużo ładnych/przystojnych mężczyzn.
Tak pozatym, na obrazkach z gejami zazwyczaj są oni dobrze wyglądający
90% "pięknych" kobiet jest poprostu mocno wymalowana, na internecie jeszcze więcej. Może i tak w polsce nie jest tak z tym źle, ale gdzie indziej? Mnóstwo jest brzydkich kobiet.
Wiadomo że gust, ale są pewne uniwersalne jednak wartości.
Te wszystkie stereotypy sa nic nie warte. Masz racje, ze takie kobiety istnieja i jest