Wpis z mikrobloga

@TurtleHerd: ja wygląda taka psiocha? Nie musisz pokazywać xD zastanawia mnie czy odbiega od tej posiadanej od urodzenia mocno, widać, że dorabiana? I czy można sobie wybrać jak ma wyglądać mniej więcej? Jeśli tak, to jaką wybrałaś? Bułeczkę, czy sałatę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@YolonezFSO: jak się szczędzi na chirurga to wygląda jak frankenwagina, ja pojechałam do jednego z najlepszych chirurgów na świecie, ale będę wiedzieć jak wygląda dopiero po zdjęciu opatrunku. Ale jest możliwość "customizowania" waginy przynajmniej w niektórych miejscach

• Odpowiedz
@bzzxc: Nie, to g---o prawda powtarzana przez ludzi którzy nie maja żadnego pojęcia o tym.

Dilacja ma za zadanie wyrobić mięśnie, nigdy się nie zrośnie i nie jest jak „otwarta rana” jak idioci powtarzają. Bez dilacji zrobi się po prostu ciaśniejsza. A jak masz chłopaka to po około 2 latach wcale nie musisz tego robić.
  • Odpowiedz
  • 4
@TurtleHerd i tak powstały berlinki ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
A tak serio to w sumie ciekawa sprawa. Podobno w Bangkoku nie do odroznienia jest "robiona" laska od naturalnej. Zwlaszcza u dziwek to widac i niektorzy specjalnien takich szukaja. Prawda to?
  • Odpowiedz
@Arveit: watpiez zeby dziwke stac bylo na taką, zwyczajnie są najlepsi na świecie. Poznałam tu transki z USA gdzie ich ubezpieczenie pokrywa tam takie operacje, a jednak przyjechały tu
  • Odpowiedz
  • 0
@TurtleHerd wiesz, d----a zostaje pewnie po operacji czy cos, nie wiem. Ksiazke kiedys czytalem co akcja byla w Tajlandii i taki watek sie przewinal, mozliwe ze fake :P
Z ciekawości ile taka operacja kosztuje?
  • Odpowiedz