Aktywne Wpisy
Teuvo +41
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
SereneCipher +4
Czym według was jest miłość?
To chyba najważniejsze informacje, ale myślę, że warto przeczytać artykuł w całości.
W Japonii już 9 miast i obwodów miejskich zalegalizowało związki partnerskie osób tej samej płci i ta liczba stale rośnie.
Blue dot - issues partnership certificates to same-s-x couples.
https://www.japantimes.co.jp/news/2018/10/21/national/social-issues/rights-advocates-urge-japan-step-lgbt-inclusive-efforts-legalize-s-x-marriage/#.W83k6Z89c0O
#gruparatowaniapoziomu #japonia #polska #neuropa #4konserwy #bekazprawakow
@Aedemkun: Ja bym jej odpisał z pytaniem co mnie to obchodzi. Czemu osoby hetero nie mają takiej potrzeby uzewnętrzniania tego co robią prywatnie?
Gdybym był kobietą i spotkał
@Justycjariusz: może dlatego, że przyjmuje się z automatu heteroseksualną orientację XD?
@Cieplak: To chyba normalne, skoro takie osoby stanowią przytłaczającą statystyczną większość. Pytanie jednak, niezależnie od orientacji, co to kogo w pracy obchodzi? Czy do pracy chodzi się pracować czy r----ć? Kto normalny w pracy zastanawia się nad czyjąś orientacją? Zawsze mi się wydawało, że ludzie dobrze wychowani takie rzeczy zostawiają poza drzwiami zakładu pracy.
A gdybym był złośliwy, a nie
@Justycjariusz: co xD a fotki z żonką z wakacji, a rozmowy o weekendzie u teściów, a obrączka na palcu to nie jest "uzewnętrznianie"?
Dodam jeszcze, że toczę tę rozmowę tylko
@Aedemkun: Dziękuję za tę informację, teraz już mogę umrzeć w spokoju.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora