Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy tylko ja mam wrażenie, że ta cała rewolucja seksualna dowaliła najbardziej wcale nie przegrywom tylko kobietom? W tych całych dzisiejszych "związkach" rodem z mody na sukces robią za zwykłe darmowe dupodajki dla facetów, którzy tak naprawdę nie są wobec nich do niczego zobowiązani i jak im się znudzi to mogą zniknąć bez żadnych konsekwencji. Wbrew pozorom te samotne madki to w większości po prostu byłe laski jakichś typów, którzy chcieli sobie poużywać no i udawali ogromne "uczucie". Po prostu żyć nie umierać w dzisiejszych czasach: przyjdzie jeden na pół roku sobie pobzyka i zostawi, potem następny rok pobzyka i się ulotni i tak w kółko. Po co się mają w ogóle starać ? Dla kogo? A one myślą, że to wszystko "z miłości" xDD No i nie ma co się oszukiwać z jakimiś równouprawnieniami, to nie faceta nazywa się puszczalskim i nie on łazi z brzuchem po swoim "związku". Dziwię się, że w ogóle są jakieś udane małżeństwa,bo jak szanować kogoś, kto sam siebie tak traktuje?
#zwiazki #seks #milosc #oswiadczenie #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 32
  • Odpowiedz
@budus2: mnie najbardziej to właśnie w ruchach "prochoice" bawi. Żądają dostępu do aborcji bo to dla nich forma antykoncepcji, podczas gdy w każdym kiosku/sklepie/stacji paliwowej mogą kupić gumy. Nie mówiąc już o tabletkach.
No ale lepiej się skrobać...
  • Odpowiedz
@budus2: W przypadkach które wymieniłeś aborcja w naszym kraju jest legalna, i rodzi się pytanie, dlaczego Ci ludzie protestują? Bo jakaś marginalna grupa zgłosiła projekt zaostrzający przepisy? i Ci ludzie wierzą że coś takiego przejdzie?
  • Odpowiedz
@budus2: projekt zgłoszony przez organizację pozarządową, tak samo organizacje prochoice mogą sobie zgłosić projekt.
Klazula sumienia :d :D Moja żona nigdy nie miała problemów z zakupieniem tabletek anty, aptek w Polsce jest od #!$%@?, nie chcą Ci sprzedać w jednej to idziesz ulicę dalej i kupujesz. To sztuczne robienie problemu
  • Odpowiedz
EzoterycznyMorderca: Mam podobne spostrzezenia. Bardzo ciężko teraz o ‚normalnego’ faceta, który chce mieć rodzinę i dzieci. Samotne matki, które ja znam to żadne klubowe dajki. To kobiety, które były w długich stalych związkach i wszystko układało się do czasu pojawienia się dziecka. Na ich głowie opieka nad nim, dom i praca (bo naprawdę jest mało mezczyn, którzy faktycznie zajmują się na równi domem i rodzina, a nie tylko ‚pomagaja’), a facet
  • Odpowiedz
@budus2: to idziesz do konkurencji, ale #!$%@? o tabletkach jakby były jedyną formą antykoncepcji też jest #!$%@?.
Jak ktoś ma ciśnienie na dymanie to w każdym sklepie gumki kupi i nie musi #!$%@?ć do apteki.
  • Odpowiedz