Aktywne Wpisy
Balento +1
patokibice mnie atakują, bo nie lubię F1
oto właśnie prawdziwa twarz środowiska fanów Formuły 1. mam nadzieję, że normalni entuzjaści tego sportu nie popierają używania słów na "k" i na "ch" jako przecinek. myślę że warto rozpocząć dyskusję na temat konieczności zwalczania patologii w środowisku kibicowskim, choćby po to, by nie psuć opinii zwyczajnym sympatykom #f1. poniżej komentarze wywołane moim wpisem który zawierał po prostu króciutką opinię na temat F1. pozostawię
oto właśnie prawdziwa twarz środowiska fanów Formuły 1. mam nadzieję, że normalni entuzjaści tego sportu nie popierają używania słów na "k" i na "ch" jako przecinek. myślę że warto rozpocząć dyskusję na temat konieczności zwalczania patologii w środowisku kibicowskim, choćby po to, by nie psuć opinii zwyczajnym sympatykom #f1. poniżej komentarze wywołane moim wpisem który zawierał po prostu króciutką opinię na temat F1. pozostawię
Też tak macie, że jak jedziecie samochodem, to "bawicie się" w coś takiego, żeby jak najrzadziej używać hamulca, i starać się manipulować głównie gazem i biegami?
#samochody
#prawojazdy
#samochody
#prawojazdy
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ CHWALEBNA·
1 Zmartwychwstanie
2 Wniebowstąpienie
3 Zesłanie Ducha Świętego
4 Wniebowzięcie NMP
5 Ukoronowanie NMP
W prefacji o zmarłych Kościół wciąż przypomina: 'W Nim to zabłysła dla nas nadzieja chwalebnego zmartwychwstania i choć nas zasmuca nieunikniona konieczność śmierci, znajdujemy pociechę przyszłej nieśmiertelności, albowiem życie Twoich wiernych, o Panie, zmienia się, ale się nie kończy i gdy rozpadnie się dom doczesnej pielgrzymki, znajdą przygotowane w niebie wieczne mieszkanie'.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Nowa formuła codziennego wpisu, więcej tutaj
→Jak odmawiać różaniec
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
o dobre zycie dla mojego synka, niech Pan da mu zdrowie i szczescie.
( jak by Mama nie chciała z tymi laskami ).