Wpis z mikrobloga

@Kenteris: to tylko sport. Chodzę na siłownię, zajmuje mi to jakieś 6h w tygodniu od 10 lat. Hobby jak każde, nie wymaga nie wiadomo jak dużo czasu. Tylko że ja bez ubrań wyglądam jak Apollo, a Ty jak zaprzeczenie Apollo.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Sarza01:

@Kenteris: to tylko sport. Chodzę na siłownię, zajmuje mi to jakieś 6h w tygodniu od 10 lat. Hobby jak każde, nie wymaga nie wiadomo jak dużo czasu. Tylko że ja bez ubrań wyglądam jak Apollo, a Ty jak zaprzeczenie Apollo.

@Sarza01: Wygląda jak Sojuz?
  • Odpowiedz
@Sarza01: obudź się Apollo, zesrałeś się xD Mnie siłownia zajmuje jakieś 8 h tygodniowo. Przy masie 82 kg wyciskam 140 kg na ławce, w OHP 87,5 kg, w mc 190 kg (wiem, słabo), podciągam się z 30 kg obciążeniem, robię dipy z 50 kg obciążeniem. Ale to dla mnie hobby jak zbieranie znaczków dla innych. Nie dorabiam do tego jakiejś ideologii. Widziałeś kogoś zbierającego znaczki, żeby zaśmiecał połowę ściany na
  • Odpowiedz
@Kenteris i dlatego, że się tym nie podniecasz to mi napisałeś swoje rekordy w 4 bojach mimo tego że to żadne wyczyny raczej średnie wyniki. XD typie.. masz chyba rozdwojenie jaźni.
Jakieś sterydy do tego?
  • Odpowiedz
@Sarza01: Średnie wyniki xD Teraz już wiem Apollo, że siłownię znasz jedynie z opowieści kolegów xD Przy wadze 82 kg to są bardzo dobre wyniki. Wyciskanie 170% masy ciała to raczej nie jest coś, co może każdy. Ktoś, kto wyciska 200% może bez wstydu startować w zawodach. I tak, sterydy, jabłczan kreatyny i cytrulina xD
  • Odpowiedz