Wpis z mikrobloga

@swarp: bo jako jedyny rząd po 1989 roku łamie prawo, odstrasza inwestorów i robi z Polski wyrzutka Europy. a to tylko początek przewinień rządu nieudaczników xD nastepnym razem jak nie będziesz czegoś wiedział, wystarczy zapytać :)
  • Odpowiedz
  • 50
@piter259 no i nie wiem co to wnosi do tematu, inni też są źli, no wielkie odkrycie. Zauważyłem, że npc pisu mają zaprogramowane aby w każdym wątku antypis pisać "azapeło..." :>
  • Odpowiedz
@Im_CIA ja nie jestem z pisu ale tylko przypominam, że ten rząd nie jest jedyny który po 89 łamie prawo, tak naprawdę nie było rządu po 89, który by nie lamal prawa.
  • Odpowiedz
@swarp:
Bo w okresie prosperity zamiast reformować i ograniczać wydatki r---------a wszystko na lewo i prawo i gdy przyjdzie kryzys finasowowy to się posramy na miętowo. Bo firmy państwowo przynoszą miliardowe straty, podobnie zresztą z TVP. Bo powołują dzisiątki różnych fundacji i urzędów, by zatrudniać córki leśniczego.Też dlatego, że ich elektorat robi tragicznie głupie memy.
  • Odpowiedz
bo jako jedyny rząd po 1989 roku łamie prawo, odstrasza inwestorów i robi z Polski wyrzutka Europy. a to tylko początek przewinień rządu nieudaczników xD nastepnym razem jak nie będziesz czegoś wiedział, wystarczy zapytać

@NieBojeSieMinusow: czy ta gehenna już się zaczęła? polacy zaczęli uciekać z kraju, zaczynają wyłączac prąd, inwestorzy uciekają z kraju, polacy walcza o jedzenie i wode, na ulicach umierają dzieci i zjedzono juz ostatniego psa?
  • Odpowiedz
@NieBojeSieMinusow: Jako jedyny? Pamiętasz "falandyzację prawa", pamiętasz PO 3x15? Pamiętasz KLD , zwanych "aferałami", pamiętasz jak rząd w świetle prawa zabrał ludziom 152 mld ludziom, kolego coś słabo z pamięcią widzę...
  • Odpowiedz