Wpis z mikrobloga

@nikitten: Gratuluje i jestem z Tobą, od 2 tygodni nie paliłem, jednego wieczoru zjadłem pół ciastka które z kiedyś mi zostało. Po tygodniu braku thc tak mnie sfurało że zasnąłem przed kuliminacyjną fazą. Dziś wypalam ostatnią paczkę fajek chciałbym dołączyć do tego grona niepalących ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nikitten: @Picfan: to prawda że ogólnie łatwo jest przestać palić MJ, w porównaniu z innymi środkami szczególnie. Jednak wszystko zależy od prawdziwych powodów z których palisz, oraz powodów rzucania, czy przerwy.

Trudno jest się czasami oprzeć, Twój umysł racjonalizuje Ci kolejne zapalenie i już jesteś zjarany. ;) jednak jak masz dobry powód, jesteś zmotywowany, to jest lajtowo.

"Chyba zapomniałem, że pamiętać by nie zapalić miałem". :D
  • Odpowiedz
  • 0
@kurczepioro ja tylko raz jeszcze napisze, ze nigdy nie udalo mi się rzucić ziola na dluzej niz 45 dni. Dzis mialem już poważny kryzys... Dlatego ja nic nie wyolbrzymiam i krew mnie zalewa, jak ktoś takie bzdury tu wpisuje jak ten "ekspert" tam wyzej.... I prawda jest co napisałeś, wiele zależy od po prostu wielu różnych czynników.
  • Odpowiedz