Aktywne Wpisy

Lardor +122
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teuvo +42
pojechałem 'na szybko' do sklepu niedaleko kupić filtry do auta 'przed korkami' żeby mieć już i z głowy
wyszlo tak, że 4 razy stałem na przejeździe kolejowym, nie miałem gdzie zaparkować, w sklepie filtry się skończyły i i tak będę musiał jechać jeszcze raz jutro albo w poniedziałek
na całą operacje straciłem równo godzinę żeby pojechać do sklepu oddalonego o 1800 metrów przed tzw. godzinami szczytu i nic nie kupić
kocham życie
wyszlo tak, że 4 razy stałem na przejeździe kolejowym, nie miałem gdzie zaparkować, w sklepie filtry się skończyły i i tak będę musiał jechać jeszcze raz jutro albo w poniedziałek
na całą operacje straciłem równo godzinę żeby pojechać do sklepu oddalonego o 1800 metrów przed tzw. godzinami szczytu i nic nie kupić
kocham życie

źródło: comment_f9ZeQnqmXo92anG0Q93eX9LyQtszAUn8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@kasztan_: pewnie po jakimś wyroku w zawieszeniu, dalej utrwala swoją patologiczną pozycję
@kasztan_: na podstawie zachowania i obracania się w środowisku patusowym jedną z kolejnych rzeczy jest popełnianie przestępstwa np w postaci posiadania zioła. Więc prognozując na podstawie danych jakie posiadamy mało co z niego będzie.
@wanghoi: jak widać nie pomyliłem się
źródło: comment_rZAufWeNeLhGVwzb73j8YitkIQ6qyk2R.jpg
Pobierz