Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

to co piszą tutaj to pikuś :) zobaczcie co piszą o Mysliwych... jak by ich mordowali, jak by do nich strzelali, jak do tego nawołuja, jak ujadaja.... trolownia na maksa.
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@DoktorWojna:

Czekaj Czekaj a kto agresywnie reaguje gdy ktoś znany popiera akcje religijne to odrazu lewastwo "krytykuje" że jest ciemnogrodem debilem idotą i po zatym szerzą gimboateizm

Uważasz, że tekst: "Kamil. Uważałem Ciebie i uważam dalej za rozsądnego, dojrzałego człowieka. Dlatego dziwię się, że dajesz się manipulować przez Kościół katolicki."
Czy nawet:
"Kamilu badania okresowe zrobione? Pod beretem wszystko okey? Może warto umówić się na spotkanie z lekarzem wiadomej profesji.""
@Mario7400: Uważam ze jestem bardziej normalny niż skrajni lewacy co wierzą w wszystko co lewicowe autorytety powiedzą i skrajni prawicowcy który też wiedzą w wszystko co powiedzą prawicowe autorytety (ale oczywiście jeśli autorytety kłamią) wiedz ci który nie przyjmują prawdziwej nie okłamanej krytyki na kk i ci którzy uwazają za kk jako najgorsze zło na swiecie mają tyle RiGczu co miotła
Uważam ze jestem bardziej normalny niż skrajni lewacy co wierzą w wszystko co lewicowe autorytety powiedzą i skrajni prawicowcy

@DoktorWojna: Uważam, że nie jesteś normalny jeśli w dyskusji o tekstach wzywających do mordowania uczestników demonstracji podajesz niby dla równowagi teksty, w których ktoś zarzuca Kamilowi, że mu zabrakło rozumu. Tu nie ma równowagi. A poza tym, popracuj nad stylem i ortografią, bo trzeba włożyć dużo dobrej woli i wysiłku aby cię