Czesc, mam problem, zaczne od tego ze nie moge zainstalowac eclipse, poniewaz wywal blad ze install occured i pokazuje sciezke do log... sciagnalem potem pakiet IDE for Java i wypakowalem do C:\ i uruchamiam z paczki ten eclipse to niby wszystko dziala. Ale jak probuje skonfigurowac program to wywala blad ze nie moze znalezc main w klasie... Jest wszedzie wpisany JDK do environment i wgl ale bez rezultatu. Ktos pomoze?
PS. Sorry za polskie znaki ale pisze na angielskiej klawiaturze
@Eoghan: Wszystkiego powiem szczerze probowalem. Usuwalem eclipse i wgrywalem na nowo. Wywalalem pliki tez nic. Robilem nowe projekty i ponowne otwarcia i nic. Robilem ten odpalanie tej klasy przez cmd i ten sam blad. Zrobilem teraz unistall java i sprobuje zainstalowac jeszcze JDK. Mam nadzieje ze to pomoze bo wiecej pomyslow nie mam...
Czesc, mam problem, zaczne od tego ze nie moge zainstalowac eclipse, poniewaz wywal blad ze install occured i pokazuje sciezke do log... sciagnalem potem pakiet IDE for Java i wypakowalem do C:\ i uruchamiam z paczki ten eclipse to niby wszystko dziala. Ale jak probuje skonfigurowac program to wywala blad ze nie moze znalezc main w klasie... Jest wszedzie wpisany JDK do environment i wgl ale bez rezultatu. Ktos pomoze?
PS. Sorry za polskie znaki ale pisze na angielskiej klawiaturze
źródło: comment_AjFPMyN0fpc0FOUMmUHPo59i9mnjRq7r.jpg
Pobierzhttps://stackoverflow.com/questions/10654120/error-could-not-find-or-load-main-class-in-intellij-ide
na szkoleniach czasami u nas ludzie mieli z tym problemy właśnie w intellij, i pomagało... ponowne utworzenie projektu
źródło: comment_UzyNwce8oQShq4xiSnKmF2XFPyYedGo1.jpg
Pobierz