Aktywne Wpisy

kutmen2 +83
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
Radkko95 +158
Cześć, Miraski! Robię #rozdajo gry na Steamie do 150 zł. Wszystko po to, żeby zachęcić Was do zakupu gier z 30% zniżką, a czasem nawet większą — w zależności od ceny gry. Mam na Steamie dużo skrzynek, które chciałbym spieniężyć. A że ze Steama nie mogę wypłacić pieniędzy, to pomyślałem o sprzedaży gier po okazyjnej cenie. Wy macie tanio gry, a ja mam realne pieniądze 😁
Udział biorą wszyscy którzy
Udział biorą wszyscy którzy
źródło: 1000000188
Pobierz

@Profil_Internetowy:
Tak, musisz wiedzieć. Logo powinno być na terminalu. A na pewno jest na potwierdzaniu płatności.
Ja tam szanuję. P----------j!
PS. Czy mieszkasz na Podlasiu?
@konstelacjaniesamowitosci
A jak będę wiedział to gdzie mam z tym iść, na bagiety przecież nie pójdę.
Właśnie nie Podlasie:)
A żadna z firm tak naprawdę nie wypowie, bo straci klienta na bardzo konkurencyjnym rynku.
Nie pasuje, nie kupuj i tyle. Konfidenci jego mać. Donosy, p------------e, jak tu
Płacę za swoją kartę płatniczą i wymagam tego żebym mógł z niej korzystać w miejscach które się firmują jej logiem.
@jakno:
Ustalił je z dostawcą płatności. Na inne.
Jakby ci pracodawca ustalił płace 3k, a dawał 2k "bo tak ustalił ze sobą" to też byś "szedł gdzie indziej skoro nie pasuje" i nie robił donosów?
Skończ z bzdurnymi przykładami, bo nie mają one zupełnie sensu w tej sytuacji.
@jakno:
Bo podpisywałem taką. I u każdego tak było.
Jak nie ma, to donos nic nie da, więc nie ma problemu, nie?
Podpisałeś umowę z każdym dostarczycielem usługi płacenia kartą, że jesteś taki pewien? Dodatkowo wiesz, że takie umowy możesz negocjować, a dokładniej zapisy o prowizji i warunkach?
Przecież mówię że skoro takiego zapisu nie ma to spoko, super, nie będzie problemu.
Wiem że na 99% takiego nie ma.
Nawet wielkie firmy jak Biedronka nie mogą wymusić takiego zapisu, więc szansa że mały sklepik to zrobił jest znikoma.
I nie, właściciel sklepu nie może ustalić takich zasad
@DamianTrzyCzworki: ale jaka kara finansowa, jeśli nic nie ma w umowie?