Aktywne Wpisy
Moryc_Jajko +152
U mnie już jest!!! Pora dowiedzieć się co siedzi w głowach tych naszych polskich #rozowepaski
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
klewerewel +14
#zwiazki #rozowepaski #redpill #blackpill #programowanie #it #tinder #praca
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
- hej podobasz mi się. Zostaniesz moją dziewczyną
Na co ona
- a spadaj przegrywie
Poczym idziesz płakać w poduszkę
Zamiast tego może być tak
Podbijasz dla zabawy i riki tiki miki bajerka i wypalasz
- chcesz zobaczyć moją kolekcje kart telefonicznych
- oj anon to za szybko się dzieje hihi
Wtedy aktywujesz swoją karte pułapkę
- bardzo dobrze, że nie chcesz, bo z kobietami są zawsze jakieś problemy. Żyje jako singiel bez żadnych zobowiązań i dobrze mi z tym
Ona już ma mokro
- oj anon musiałeś trafiać na nieodpowiednie kobiety. Ja ci pokażę, że dziewczyny są inne. Idziemy do ciebie
PROFIT?
#przegryw i moja autorska #pasta
Podbijasz pewnie do dupy jakiejs. Jak daje zgasa to nie Ty go dostajesz tylko jedna z podosobowosci. Probujesz do skutku i nie poddajesz sie. Ze zwyklej statystyki Ci wyjdzie ze na 100 podbic 2 razy zaruchasz nawet jak jestes przegrywem.
#!$%@? niepotrzebnie .
Ile dacie tak radę się zmuszać do czegoś byle się komuś przypodobać?
#cytatywielkichludzi