Wpis z mikrobloga

Mirasy, potrzebuje słuchawek na siłownie.
Na wstępie odpadają wszystkie dokanałowe, ponieważ moje uszy są dziwne i nieprzystosowane do noszenia takich słuchawek ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zostają więc nauszne.
Chciałbym wydać na nie max. 150 zł, wiem że za tą cenę nie można spodziewać się cudów, ale to tylko słuchawki na siłownie - żeby coś grało podczas ćwiczeń ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Priorytety:
-żeby w miarę wyglądały i nie odstraszały swoim wyglądem
-żeby nie spadały z głowy podczas ćwiczeń
-w miarę wygodne
-możliwie jak najlepsza jakość dźwięku do wyżej podanej kwoty

Mam na oku:
-JBLT450BT
-BLUEDIO TURBINE H+
-PanasonicHF400
-SonyWH-CH500

#sluchawki #audio #mikrokoksy #silownia #elektronika #bieganie
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wojtas87: JBL450BT używam na siłowni i w życiu codziennym i szczerze polecam. Głośne, dobry bass, spoko cena i przede wszystkim dobre wytłumienie. Mam co prawda wersje JBL460BT ale niczym się nie różnią :D
  • Odpowiedz
@MiQ27: hmm, w sumie ciekawe, ale nie wiem jak zachowują się w praktyce, cena ok, wierzę że jakość dźwięku dobra, ale nie wiem czy zdecyduje się. Masz je?
  • Odpowiedz
@maaniek19: mówisz że nic nie stuka nic nie puka?( ͡° ͜ʖ ͡°) przy jakimś kardio nie spadają?
W sumie one też są moim faworytem, tylko cały czas chodzą mi po głowie BLUEDIO TURBINE H+ które mają miejsce na SD, dobrą jakość dźwięku i kabel AUX, tylko podobno lubią się złamać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wojtas87: miałem podobne Kossy ale nosiłem bardzo krótko bo przełożyłem przetworniki do nausznych Sony (gdzie było jakieś dziadostwo rodem z walkmana). Tak więc o ile dźwięk jest ok (grają bardzo dobrze aż do tej pory) o tyle co do noszenia to trudno mi się wypowiadać.
  • Odpowiedz
@Wojtas87: nie spadły mi ani razu z głowy, a biegam na bieżni w nich, cisnę ławkę i skacze na skakance i nie spadają ;). Jedyny minus to że przy intensywnym wysiłku uszy się pocą od tych słuchawek ale tak poza tym jest petarda
  • Odpowiedz
@maaniek19: Dzięki za info, gdyby nie te 10h na baterii względem konkurencji brałbym je dzisiaj ;)
Tak czy siak na tą chwile będę celował w ten model. Jaki masz kolor?
  • Odpowiedz
@Wojtas87: jeżeli mogę doradzić to bierz czarne. Pasują praktycznie do wszystkiego, nie widać na nich zadrapań ani zarysowań i do tego nie żółkną ;). A szczerze to nie wiem jak jest w wersji niebieskiej. Może ktoś ma i się wypowie? ;)
  • Odpowiedz
@Wojtas87: stosunek jakości do ceny jest bardzo dobry moim zadaniem. Ja jestem zadowolony z nich, wytrzymują mi faktycznie te 8-10 godzin grania, jak na tą cenę to grają świetnie i dobrze tłumią dźwięki zewnętrzne
  • Odpowiedz
  • 1
@maaniek19 obadam, ale to tylko słuchawki na siłkę, max kwoty starych JBL mogę jeszcze przeznaczyć, chyba że wejdzie jakaś promka na te słuchawki ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz