Możliwości rozwoju w tym kraju są doprawdy nieograniczone XDD
@SweterWPaski: dawno dawno temu, jadąc gdzieś przez Podhale, straciłem wszystkie stacje radiowe. Włączyłem szukanie i tak sobie latało przez skalę, latało... raz, drugi, trzeci, nagle STOP. Jakaś totalnie lokalna stacja, o której pierwszy raz w życiu słyszałem, i w niej hit, hicior nad hity. Nigdy wcześniej ani później nie dane mi było go usłyszeć, internet milczy... Zapamiętałem tylko tekst refrenu, wrył mi się w pamięć niczym Excalibur w skałę:
@masz_fajne_donice: Nie, nie, żeby wyglądało poważniej, to musi być MANAGER. C--j, że takiego słowa nie ma i nigdy nie było. Ważne, że wygląda angielsko, więc z automatu +100 do prestiżu.
#autentyk #januszebiznesu #praca #heheszki #rzeszow
źródło: comment_uxCOCOIDRU06kyqt7EO2uSqA7lFGbglw.jpg
Pobierz@SweterWPaski: dawno dawno temu, jadąc gdzieś przez Podhale, straciłem wszystkie stacje radiowe. Włączyłem szukanie i tak sobie latało przez skalę, latało... raz, drugi, trzeci, nagle STOP. Jakaś totalnie lokalna stacja, o której pierwszy raz w życiu słyszałem, i w niej hit, hicior nad hity. Nigdy wcześniej ani później nie dane mi było go usłyszeć, internet milczy...
Zapamiętałem tylko tekst refrenu, wrył mi się w pamięć niczym Excalibur w skałę:
"chciałbym
- Designer wieprzowiny
- Suchej krakowskiej Quality Assurance Engineer
- Architekt działu mięsnego
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora