Wpis z mikrobloga

Długo zastanawiałem się, czy pisać to, czy może sobie lepiej odpuścić xD
No ale wygrała moja potrzeba czytania bólu d--y w komentarzach pod tym wpisem, więc napiszę :D
Mój pierwszy wpis tego typu (o nie piciu alkoholu przez 15 lat itd.) zdobył niemałą liczbę ponad 2k plusów. Najlepsze były jednak komentarze, które czytałem z częstym wybuchem beki :D Drugi wpis dotyczył zakupów za ponad 1k i w komentarzach odezwali się ludzie, o których był wpis :D

To lecimy dalej i opowiadam o tych znienawidzonych przez 90% wykopu imigrantach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

---
#deniswniemczech <- obserwuj tag po więcej historii i ciekawostek z Niemiec z pierwszej ręki
---

Najpierw krótka historia, dlaczego jestem w Niemczech, a nie w Polsce. Powodem przeprowadzki 5 lat temu były głównie pieniądze oraz moja choroba, która wymaga, abym przesiadywał raczej w górskich klimatach. Życie w górach w Polsce do tanich nie należy, więc wybraliśmy Niemcy. Przeprowadziliśmy się do Bayern, do miejscowości zamieszkującej ponad 5 tysięcy ludzi, ponieważ w tym właśnie bundeslandzie tata znalazł swoją pierwszą pracę jako kafelkarz (teraz pracuje jako elektryk, ale o tym w innym wpisie). No i w sumie tyle z mojej historii, którą powinniście znać na ten moment ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czy w Niemczech (Bayern/Bawaria) jest dużo imigrantów?
Szczerze? To tylko w miastach. W mniejszych miejscowościach ich nie dostrzegam, a jeśli już spotykam jakiegoś czarnoskórego człowieka, to jest on normalny. Problem leży w tym, że jeśli jakiś imigrant zrobi coś złego, to prawackie media powielają tę informację do ostatniej wyciśniętej kropli. Serio, nie spotkałem jeszcze żadnego imigranta, który by nie pracował oraz byłby agresywny. W każdej grupie społecznej są inni ludzie, no k---a. Ostatnio widziałem, że jakiś typo w gdańsku biegał z maczetą po galerii handlowej. Każdy człowiek ma swój własny charakter i to serio nie jest tak, że jeśli jeden imigrant nie pracuje, to od razu znaczy, że każdy imigrant nie chce pracować itd.

Jeśli będzie zainteresowanie, to mogę też w jakimś innym wpisie opowiedzieć o tzw. lepszym traktowaniu imigrantów od tutejszych uczniów. Czy imigranci mają większe prawa w Niemczech? Czy jeśli zechcesz obronić się przed imigrantem, to czy zostaniesz oskarżony o rasizm? (XD) Czy zachód serio jest tak bardzo zepsuty przez feministki i inne grupy, jak to propagują ruskie prawackie trolle w Polsce? xD

Bólu d--y czas zacząć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#emigracja #takaprawda #przemyslenia #imigranci
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W każdej grupie społecznej są inni ludzie, no k---a

@denis-szwarc: zapoznaj się ze statystykami przestępczości w Niemczech to zobaczysz, że przybysze z krajów muzułmańskich i afrykańskich w nich dominują.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@denis-szwarc:

Fakt, dominują. Ale powtórzę po raz setny, nie każdy imigrant to niepracujący brudny złodziej

Ale znaczna większość już tak. Jeżeli np na 100 tys osób znajdzie się 1 tys normalnych to ci normalni nie są warci przyjęcia.
  • Odpowiedz
@denis-szwarc: w małej miejscowości w Bawarii najpierw starzy Niemcy śpiewali, a potem przyszło 6 nygusów. Więc Twoje tylko w miastach może dotyczyć tylko tych gdzie sam byłeś. A byłem tam całe 3 dni xD
  • Odpowiedz
@denis-szwarc: szkoda że ostatnio w Warszawie widziałem jak jeden z 3 inzynierów chciał wejść na pasy na czerwonym, kierowca go na szczęście ominął (i strąbił) a ten zaczał się na niego drzeć i pokazywać środkowe palce. no bydło..
ciesze się, że nie jesteś świadkiem takich sytuacji
  • Odpowiedz
@denis-szwarc: Oj p--------z panie, ja mieszkam w małym mieście i jest tutaj pełno Ciapaków, i są też agresywni.... Sytuacja z przed wakacji, stoję na przystanku czekam na Autobus, właśnie jakiś inny bus odjeżdżał, jakiś ciapak wychodzi ze sklepu i patrzy, że mu transport ucieka (który swoją drogą ma za darmo), więc zaczął za nim biec, gdy autbus już przyśpieszał, "brązowo-czarny" mężczyzna w wieku poborowym, kopnął z całej siły z wyskoku
  • Odpowiedz
@denis-szwarc

W każdej grupie społecznej są inni ludzie,

Na początku chciałem napisać że "ale mi odkrycie Ameryki", ale później stwierdziłem, że tak jak przeglądam wykop to nie jest to takie oczywiste dla wszystkich.
  • Odpowiedz