@xtomek99: Są ludzie, którzy uważają, że s---------o jest dla tchórzy. Trzeba mieć odwagę, żeby żyć, walczyć z problemami, a s---------o to łatwe wyjście. Stąd to pytanie
@Autystyk: Jak ktoś się zabije w sensie, że powiesi to słabo i trochę tchórz. Jak ginąć to z hukiem i żeby wrogowie po uszach oberwali, skoro i tak umrę to tych co zawinili zabiorę ze sobą, dlatego zamachowiec = szanuję, ten co dynda = szkaluje.
@Autystyk: Prawdziwie twarda osoba będzie walczyć! S---------o to poddanie się, wstyd i ostatnie wołanie o atencje. nauka i praca mimo przegrywu to dowód wielkiej siły której chady, atencjuszki i nirmiki mogłyby tylko pozazdrościć. Wykorzystaj swoje autystyczne moce!
@diesel_musi_dymic: jak można szanować debili którzy odbierają życie niewinnym ludziom? Chcesz se palnąć w łeb to se palnij tchórzu ale nie pociagaj za sobą niewinnych. Takie jest moje zdanie.
@Indikatiwus_presentusaktiwus: Klucz polega na słowie niewinni, po pierwsze nie ma czegoś takiego jak niewinność tylko są stopnie winy, po drugie niewinność niczego nie dowodzi a po trzecie skoro masz się zabić to zabierz wrogów ze sobą
@Indikatiwus_presentusaktiwus: Ja jestem swoim bogiem, sędzią i egzekutorem. Widocznie Bóg tak chciał żeby wjechać w nich ciężarówką ¯\_(ツ)_/¯. Ale nie bój się winni pójdą do piekła a niewinni do nieba ( ͡°͜ʖ͡°).
#przegryw #pytanie #samobojstwo #feels #stulejacontent #depresja
Samobójstwo jest dla odważnych czy dla tchórzy?
Wykorzystaj swoje autystyczne moce!