Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +29
Idący wprost od księdza przekaz, że jeśli chcesz być dobrym katolikiem, to lepiej nie próbuj eksponować swojego umysłu na coś, co może zmusić cię do samodzielnego myślenia.
No ja p------ę, tu nawet nie można tłumaczyć się wyrwaniem takiego stwierdzenia z kontekstu, bo cały wywód logiczny jest utrzymany w tym tonie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#neuropa #katolicyzm #bekazkatoli #kler
@carbyne: Sorry, wydawało mi się, że chcesz bronić pewnego poglądu, nawet jeśli się z nim nie zgadzasz.
ale i tak kulturalna rozmowa jak na internety to bardzo :D gdzie takich obywateli teraz sieją okiełznanych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
napisałbym to na PW ale masz wyłączone
Nie wiem, co masz na myśli. Staram się trzymać jak najbardziej jednego tematu, nie lubię, jak się rozmowa rozłazi we wszystkie strony. Ale nie jest to dla mnie żaden personalny temat, lubię po prostu rozmawiać o kwestiach logiki.