Wpis z mikrobloga

Mireczki, lecę dziś na wesele kuzynki mojej różowej. W programie:
- wymuszone tańce
- n------i wujkowie
- "jedzie pociąg z daleka"
- "windą do nieba"
- "facet to świnia"
A więc festiwal s----------a czas zacząć!( )
#wesele #janusze #zalesie

• 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Freezu niecierpie chodzić na wesela, zawsze jest ta karuzela żenady i s----------a. Mi pozostaje tylko jedzenie bo zawsze robię za kierowcę więc a-----l odpada.
  • Odpowiedz
@Freezu: jezuuu jaki nudziarz xD po co się zgadzałeś na wesele w takim razie? żeby teraz narzekać? Daleko mi od zabaw do disco polo czy FAAACEEET TO ŚWINIAAAAA, ale napij się wódeczki, wyluzuj i zamiast narzekać jaka to wiocha te polskie wesela, spróbuj się dobrze bawić. Wiem, że porada w stylu "wyjdź do ludzi, idź pobiegaj" ale serio... albo się człowiek umie bawić do wszystkiego, albo niech unika imprez, których
  • Odpowiedz
@Freezu co wy macie z tymi weselami ja p------ę. Co powinno się robic w takim razie na weselu? W--------ć founde małymi kąskami na stojąco, rozprawiając przyciszonymi głosami o rozwoju wczesnego kapitalizmu w koloniach angielskich w ameryce XVIII wieku? Polskie wesele to obyczaj chłopski i z chłopskich tradycji czerpie, co w tym dziwnego?

Dobrze że na Podhalu na góralskich weselach wszyscy mają wszystko w dupie i impreza jest przednia. Bez ostracyzmu społecznego,
  • Odpowiedz