kakagonzalez kakagonzalez 28.09.2018, 17:42:10 1 + #kiciochpyta #linux #android #messenger #liteWiem, że da radę odpalić konto na messengerze bez konta na fb. Da radę tak z wersją lite? Chodzi mi o stworzenie konta od zera.Po drugie, dlaczego google play chce mnie wrzucić do betatestów messengera? da radę to obejść?
C.....t konto usunięte 29.09.2018, 15:18:54 via Android 1 + Da radę tak z wersją lite? Chodzi mi o stworzenie konta od zera.@kakagonzalez: z tego co pamiętam to ani nie zarejestrujesz się na numer telefonu, ani nawet nie zalogujesz w messenger lite takim kontem, czyli bez konta fb, a na sam numer telefonu
Wiem, że da radę odpalić konto na messengerze bez konta na fb. Da radę tak z wersją lite? Chodzi mi o stworzenie konta od zera.
Po drugie, dlaczego google play chce mnie wrzucić do betatestów messengera? da radę to obejść?
@kakagonzalez: z tego co pamiętam to ani nie zarejestrujesz się na numer telefonu, ani nawet nie zalogujesz w messenger lite takim kontem, czyli bez konta fb, a na sam numer telefonu