Aktywne Wpisy

heksengerg +111
Jeszcze Air Fryer i odkurzacz marki Dyson.
#onet
#onet
źródło: temp_file7562512892753440104
Pobierz
urwis69 +247
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ

#bekazkatoli
Czy ktoś ci każe wierzyć w to co masz w Biblii? Cały czas się z ciebie śmieję xD Cisniesz po zbiorze baśni, opowieści jak i przekazów
@aglegola: Mitologia nie ma wpływu na politykę mojego kraju.
KK to instytucja, korporacja która nie ma nic wspólnego z teologia czy nauczaniem Biblii. Przekształca jej prawdy pod siebie.
@lakukaracza_: Jak tak głębiej się zastanowić to zakładasz, że taki "Bóg" miałby posługiwać się taką samą logiką jak ludzie. A każda religia polega na pewnej tajemnicy i niezrozumieniu. Tym się różni wiedza od wiary.
Po
@malani: Opierajmy nasze życie na niezrozumieniu i tajemnicy - no super =, na pewno cywilizacja przetrwa następne uderzenie asteroidy XD
@Zakakaikane: XD widzisz na jakim tagu jesteś? On powstał bo mieliśmy już dosyć dyskusji. Idź na #filozofia czy #ateizm sobie dyskutować.
@lakukaracza_: Niestety ale historia przeczy temu co mówisz. Tysiące lat i wszystkie cywilizacje były oparte o religie. To dowód empiryczny, że religia (albo sama wiara) jest potrzebna ludziom.
To właśnie pod kulturą chrześcijańską Europa i potem USA stały się potęgą (szczególnie widać to w pierwszych wiekach gdzie Chrześcijański system wygrywał z innymi lokalnymi
dalej nie czytam bo jakieś pierdoły
@malani: Podaj więc przykłady uratowania świata modlitwą? Nie ma? To nara.
Wracając do pytania z posta, to odpowiem w bardzo prosty i logiczny sposób. Swoim zachowaniem reprezentujesz swoją postawę. No oczywiste. Jeśli zachowujesz się w sposób daleki od
@philliPjeffrieS: nie prawda
@Smartass: kolejna po psychologii, nie mów mi jak mam żyć