Wpis z mikrobloga

Zastanawia mnie jak mogła do tego doprowadzić po raz drugi. Tyle pracy, wyrzeczeń tylko po to, żeby patrzeć jak cały wysiłek idzie na nic ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@mrbarry: Jakiś czas temu jakaś różowa tutaj pisała, że ona stwierdziła, że po prostu woli być gruba i jej to nie pasowało. W przeciwieństwie do innych grubasów spróbowała, zrobiła i teraz legalnie może sobie być grubą jak lubi, a nie zwykłym leniem.
  • Odpowiedz
no na pewno lubi być gruba... jej książkę w ogóle ktoś kupił? Jakiś chyba naiwniak...

@SpokojnyLudzik: Co Cię w tym dziwi? Może ktoś lubi, mi też się podobały te czasy :) W---------z co chcesz i sobie żyjesz jeśli nie przeszkadza Ci gorsze zdrowie czy mniejsza akceptacja.
  • Odpowiedz
@XpedobearX: Mam duże wątpliwości czy ona lubi być grubą... myślę, że z jakichś względów ona nie jest w stanie się powstrzymać przed kompulsywnym jedzeniem... może ma jakiś emocjonalny problem i go zajada, może to przewlekła depresja, trudno stwierdzić. Jestem bardzo ciekawy ile egzemplarzy swojej książki sprzedała... jak z kilka tysięcy to byłbym pod wrażeniem głupoty ludzi.
  • Odpowiedz