Aktywne Wpisy
motilal +65
Nie wiem jak bardzo nasrane we łbie trzeba mieć, żeby cieszyć się z tego, że zwykli ludzie, którzy poszli na koncert, zginęli w zamachu terrorystycznym. Mam wrażenie, że niektórym rusofobia tak bardzo przeżarła umysł, że bardzo chętnie by kogoś zamordowali tylko dlatego, że jest z Rosji.
#ukraina #rosja
#ukraina #rosja
rychu-nalepa +8
#ukraina właśnie na sadistic widziałem nagranie jak służby rosyjskie łapią jednego z zamachowców w jakimś lesie. Gleba i kolesiowi na dzień dobry odcinają ucho wkładają do ust i każą zjeść. Masakra
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#heheszki #humorobrazkowy #szkola #edukacja ##!$%@?
Wiele dzieciaków ma problem z prostym przeczytaniem tekstu i wyizolowaniem z niego faktów.
Zadanie typu:
Janek ma 10 lat, Franek ma 15 lat, a Tomek ma 13 lat.
Ile lat ma Franek?
Wcale nie jest takie całkiem bez sensu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Obejrzyj Matura to bzdura chociażby, gdzie takie pytania zadawali już nie raz. Z resztą jest dostępnych też mnóstwo tego typu zadań w wersji dla starszych osób - czyli gdzie pozornie potrzeba więcej liczenia niż dodawanie. Więc możesz znajomym to zadać, gwarantuję ci, że sporo będzie miało problemy.
I nie, to nie problem pokolenia, ani inteligencji, ani nic z tych rzeczy.
@RandomowyMirek: @zolwixx: od kilku lat ludzie się śmieją z poziomu matury obecnych matur i takie przykłady podawali jako pytania do przyszłej matury ( ͡° ͜ʖ ͡°)