Aktywne Wpisy

kipman1 +20
#hotelparadise Hejka, gonię bieżący sezon, jestem już przy 10 odcinku i szczerze trudno ogląda się ten sezon bo straszna stypa. Trudno kogoś lubić, z kimś sympatyzować - staram się nie czytać tagu do nadrobienia odcinków aby nie psuć sobie zabawy, ale trochę jestem uczestnikami załamany, totalnym brakiem mocnych osobowości czy charakterów. W tej grupie na moment sezonu w którym jestem to jedynymi normalnymi ludźmi wydają się Andrzej bo nie gada

Sodastream czy Dafi? Co lepsze i będzie miało tańsze butle z gazem na wymianę? Ewentualnie gdzie we Wrocławiu to tanio wymieniają? Te urządzenia się jakoś przerabia, żeby regenerowane butle z gazem obsługiwały?
#sodastream #dafi #wroclaw #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #systemkaucyjny
#sodastream #dafi #wroclaw #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #systemkaucyjny
źródło: 62017696_2229177683796660_248039854607171584_n
Pobierz

Gloomhaven wyjdzie po polsku. Wydawcą - Albi. Data wydania - druga połowa 2019 roku.
#gryplanszowe
@DJCrovley: Lubię Cię, bo masz fajne, merytoryczne wpisy, ale takiego shitpostu jak ten to nie wytrzymie. Ogarnij, że są ludzie, którzy mają prawo być zaskoczeni, bo grają trochę mniej niż Ty.
Schemat jak zawsze jest ten sam, nagle jakiś popularny tytuł niedostępny po polsku ma zalew ofert sprzedażowych co oznaczy że poszła informacja w rynek że będzie polski druk. Wystarczy tylko wypatrywać znaków.
I dodam jeszcze że skoro ktoś zareagował 'wow' to znaczy że jest zainteresowany tytułem, i te znaki przeoczył - teraz będzie wiedział czego wypatrywać.