I widzicie katole jacy wy glupi jestescie xD zrobiliscie reklame filmowi, ktory znosi zlote jaja xD KAZDY teraz uslyszal o ksiezach pedofilach lecących tylko na kase. Ludzie myslacy, nie to co wy katole, wyciągną wnioski i dojdą jaką paskudną organizacją jest polski kosciol. I jaką wielka jest kulą u nogi naszej ojczyzny. Katole musze wam podziekowac. Glupi ale pożyteczni (złote a skromne) xD #bekazkatoli
@Sprawiedliwosc_prosto_z_chmur: ja to nawet miałem nie iść i dalej jestem średnio nastawiony ale pójdę żeby Kurskiego dupa zapiekła. I nawet ziomka namówiłem, który o filmie nie słyszał. xD
@Sprawiedliwosc_prosto_z_chmur: dokładnie u mnie w mieście nikt nie słyszał ale pokazałem im Wykop i teraz jakieś sto tysięcy wybiera się na film. Jak wrócą to KK w Polsce upadnie tak jak Policja po Drogówce i słuzba zdrowia po Botoksie.
@Sprawiedliwosc_prosto_z_chmur: prawda jest taka, że zaraz będziesz pisać, że z trzynastolatką to nie pedofilia, bo ma cycki i śmiał się z prawaków uważających inaczej
@raczej_schizotypal: dla ksiedza gwalt na 6 latce to tylko niewinne kuszenie ze strony dziecka, wiec prawakow nie trzeba orac, bo sami sa niepelnosprawni umyslowo xD
@VrubeL: caly swiat idzie juz do kina na Kler. Wszyscy sie smieja z polskich katoli prawakow. Ostatnio bylem w Los Angeles i podeszla do mnie kobieta i zapytala czy jestem polskim katolikiem. Jak powiedzialem, ze tak, to naplula na moja koszulke z papiezem i wszyscy sie ze mnie smiali. Takie sa fakty.
@Sprawiedliwosc_prosto_z_chmur: gwałty na dzieciach zdarzają się w rożnych środowiskach i trzeba je jednakowo potępiać. No chyba, że (jak to pisał wasz karaluch po psychotropach) 13 latka ma duże cycki.
@Sprawiedliwosc_prosto_z_chmur: ale jak widzisz tę "bekęzkatoli" toczącą bekę z "prawaków", że nazywają pedofilią dymanie dziesięciolatki mającej cycki to wiara w ich szczere intencje walki z pedofilią to idiotyzm
@VrubeL podaj mi dowolne środowisko, w którym pedofilia jest masowo tuszowana. A jasne, że przestępstwa seksualne popełniają również nauczyciele, ale nauczyciela nikt nie przeniesie do innej szkoły i zamiecie sprawę pod dywan. W kościele jest zupełnie odwrotnie. Lakukaracza pisał o tym, że pedofilia to pociąg do dzieci, które nie są jeszcze rozwinięte płciowo. Gdy dziewczynka ma już widoczne piersi, miesiączkuje, to nie jest to pedofilia, natomiast oba przypadki są karane, jedynie inaczej
No chyba, że (jak to pisał wasz karaluch po psychotropach) 13 latka ma duże cycki.
@VrubeL: nie rozumiesz tekstu pisanego i czym się chwalisz?
będziesz pisać, że z trzynastolatką to nie pedofilia, bo ma cycki
@raczej_schizotypal: skoro ma piersi, to jest po okresie pokwitania, a zgodnie z definicją, to już inna choroba niż pedofilia :). Tak jak kijanka różni się od żaby, tak pedofilia (seks przed pokwitaniem lub <13 lat)
@Nieprzyjazny_Ziemniak: myślę że ustawodawca miał w dupie czy zgwałcona ma cycki czy nie, a ograniczenie wiekowe takie nie inne wynikało z innych czynników. To Ty jesteś niemoralnym zboczeńcem a nie ja niemoralnym manipulatorem
@raczej_schizotypal: tak? To w którym miejscu ustawodawca wpisał pedofilię jako przestępstwo? Mieszasz kompletnie dwie różne kwestie, nie masz pojęcia o czym piszesz, nie rozumiesz języka polskiego. Wskazuje Ci różnice, bo ty nazywasz jabłko cytryną, a ja tylko mówię, że to nie jest cytryna a jabłko. Dlaczego od razu ad personam? Nie gniewaj się tak, tylko wytknąlem Ci brak wiedzy, po prostu się popraw i nie grzesz więcej. Doucz się terminologii. Na
#bekazkatoli
@Sprawiedliwosc_prosto_z_chmur: wybacz mirku dopiero teraz zauważyłem że sobie jaja robisz z gimboateistów. dobre :) oni nie zauważyli i Cię plusują.
@Sprawiedliwosc_prosto_z_chmur: jakimś dziwnym bo pisząc o 99% brzmisz jak mega gimbus z urojeniami. Tych 99% nawet zatwardziałe lewactwo nie łyka.
Lakukaracza pisał o tym, że pedofilia to pociąg do dzieci, które nie są jeszcze rozwinięte płciowo. Gdy dziewczynka ma już widoczne piersi, miesiączkuje, to nie jest to pedofilia, natomiast oba przypadki są karane, jedynie inaczej
@BrakPomysluNaNick:
Fajnych masz ziomków...
@VrubeL: nie rozumiesz tekstu pisanego i czym się chwalisz?
@raczej_schizotypal: skoro ma piersi, to jest po okresie pokwitania, a zgodnie z definicją, to już inna choroba niż pedofilia :). Tak jak kijanka różni się od żaby, tak pedofilia (seks przed pokwitaniem lub <13 lat)