Aktywne Wpisy

taxi_driver92 +106
Ustalam z rana z różową konkretną godzinę wyjazdu, bo wracamy ze świąt do wojewódzkiego autem, ja prowadzę. Różowa 5 min przed ustaloną godziną pisze mi, że ona będzie jeszcze piła kawę i żebym za 20min przyjechał... Doskonale wie, że temat punktualności jest dla mnie ważny, bo nie raz o tym rozmawialiśmy, a i tak odstawia taki numer. Wiem, że dla większości może to się wydawać śmieszne, ale mnie c--j strzela. #zwiazki
blackghost +26
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego

Jak to jest w praktyce ?
raczej aż tak to nie jest zdefiniowane wprost, bo byłoby łatwo zakwestionować, że to w sumie była umowa o pracę, nie B2B. Ogólnie pracujesz dla kogoś i jeśli nie robisz całych projektów na zlecenie, będą wymagać ciebie w określonych godzinach/na miejscu. Jak nie będzie się wam układać współpraca, to przecież mogą rozwiązać kontrakt w każdej chwili, bo Kodeks Pracy cię
Na etacie również możesz mieć ruchomy czas pracy.
Generalnie B2B jako zastępstwo etatu
no bo skoro jestes uslugodawca, to odpowiadasz za bledy jak kazda normalna firma = bug ktory powoduje strate przestuj = kara finansowa dla Ciebie lub darmowe naprawienie bledu / darmowe godziny, w koncu jestes uslugodawca i miales zrobic dobrze, wiec poprawka i odszkodowanie za bledy sa po Twojej