Aktywne Wpisy
youknowthisxd +155
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
Uważacie że jak się jest w związku, to wolno czytać maile/sms-y partnera? Bo dla mnie to zupełnie jak tajemnica korespondencji, tego się nie robi i już. Znam hasła do skrzynek mailowych wszystkich osób z najbliższej rodziny, na wszelki wypadek, ale to nie znaczy, że kiedykolwiek tam wchodzę, żeby czytać prywatne wiadomości. Mamy do siebie zaufanie i tyle. Natomiast mój ostatni facet wykorzystuje każdą okazję, kiedy zapomnę zablokować komputer, żeby przeglądać moje maile i historię na messengerze. I w dodatku uważa, że to normalne.
#kiciochpyta #zwiazki #logikarozowychpaskow #nietagujebonocna
Pomimo, że nie zrobiłabym tego ofc. Moje koleżanki znają hasła do kont swoich niebieskich i bez problemu mogą czytać wiadomości. Przez Ciebie zaczęłam się nad tym zastanowiać xd
@LewCyzud: @smoczewski: Nie ma. Zresztą robił to nawet jak się dopiero poznaliśmy.
@Kaczka-dziwaczka: w tym że istnieje coś takiego jak zaufanie i albo sobie ufamy i jesteśmy ze sobą albo nara elo bo po co być z kimś kto ci nie ufa
inb4 cytowanie lenina
To nie żart, normalni ludzie tak nie robią O_o