Wiecie co znaczy normalny? Poszukałem kilku definicji:
taki, jaki powinien być; najczęściej spotykany; zdrowy psychicznie i fizycznie; mający wszystkie przypisane sobie cechy, typowy; przeciętny, średni, typowy, prosty, codzienny, powszedni; zgodny z normą, uchodzący za taki, jaki powinien być
Co prawda pierwsze z brzegu, ale raczej nie tendencyjne. Po prostu, dwóch facetów w takiej sytuacji to nie jest norma.
@invisibleborder: Serio uważasz mnie za trolla tylko dlatego, że mam inne zdanie niż Ty? Ironii i sarkazmu używam tutaj sporadycznie. Trollowanie to chyba jednak co innego, niż ja tutaj robię.
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
WTF Wstaję rano a tam powiadomienie o przelewie na 1zl. Przelew na moje konto w innym banku, ale nie ja go robiłem, bo po co miałbym sobie przelewać złotówkę. W zleceniach stałych tego nie mam. Spotkaliście się z czymś takim? #pkobp #iko #bank
źródło: comment_CfTBYpQUQJB4AVr79cwuWfdMlakfJLHv.jpg
Pobierztaki, jaki powinien być; najczęściej spotykany; zdrowy psychicznie i fizycznie; mający wszystkie przypisane sobie cechy, typowy; przeciętny, średni, typowy, prosty, codzienny, powszedni; zgodny z normą, uchodzący za taki, jaki powinien być
Co prawda pierwsze z brzegu, ale raczej nie tendencyjne. Po prostu, dwóch facetów w takiej sytuacji to nie jest norma.
TO
źródło: comment_vltSoD0hHI9GULCQgh4jZbkOWqTGKqjx.jpg
Pobierzźródło: comment_Tz13EljlZw1rrLPGbouCBoRJfhgz9eHi.jpg
Pobierz