Aktywne Wpisy
Nusantara +257
#wykop #moderacjacontent #gorzkiezale
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
magdalena-gaska +139
Dzień dobry kochanie, jak się spało?
#p-------y
Na tej stronce kupowałem Marlboro goldy oraz ld i było wszystko spoko. Ostatnio kupowałem około miesiąca temu i żadnych problemów nie było, napisz mi jak zamówisz czy nadal są takie dobre, bo niedługo mi się skończą i chyba znów od nich zamówię.
Komentarz usunięty przez autora
Natalia Królak
Numer rachunku: 63 1240 6902 1111 0010 8446 2191
Bank Peako S.A
Podpowiadam:
1) Wycofanie transakcji w banku. Teoretycznie od momentu złożenia dyspozycji zlecenia można wycofać zlecenie tego samego dnia roboczego (piątek wieczór, sobota, niedziela - Elixir wyjdzie w poniedziałek), jeśli już wyszły z systemu banku nadawcy, można poprosić bank o informację / wstrzymanie lub blokadę środków w banku odbiorcy. Składasz reklamację w tym temacie. Najprościej jest płacić kartą kredytową - bezproblemowa usługa "chargeback" - środki wracają z powrotem na konto od reklamacji bez problemu.
2) Na w/w logice, również bazuje KAS. Stąd masz możliwość złożenia anonimowego doniesienia nt przemytu. Kasy nie odzyskasz, ale gościowi dopier..sz. Podajesz nr kont bankowych, linki do sprzedaży, linki na youtube (takie filmidła autora stronki