Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pan_sting: jesteś w błędzie ... trochę fałszywe jest to pokazane, bo do 10/10 nikt nie startuje, do 9/10 może jedna osoba, potem z 4 do 8/10, następnie reszta do 7/10 i 6/10.

Czemu nikt nie startuje do 10/10? bo z takimi są tylko problemy.
  • Odpowiedz
@jatutylkonachwile1: Hihi, jakbym czytała o sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie problem w tym, że nie kręcą się koło mnie żadni faceci, ale zawsze trafiam do #friendzone albo jestem traktowana jako taki wybór drugiej szansy, czyli do czasu, dopóki nie znajdę 8/10, to możesz być, ale nie obiecuj sobie zbyt wiele ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Rzecz w tym, że faceci po prostu nie dostrzegają mniej atrakcyjnych kobiet. One są dla nich przezroczyste

@janeeyrie: dla nich, czyli dla facetow 7/10 wzwyz. prawda jest taka ze same nie zauwazacie facetow ponizej 7/10 a ktorzy by sie na was skusili, ale to wy jestescie wybrzydzajace. a potem chlip chlip faceci nas nie zauwja.

@pan_sting: @holka-kofolka: ile zrobiliscye by sie z jakimkolwiek umowic? z portalu randkowego, z
  • Odpowiedz
@holka-kofolka: to że kręcą się wokół Ciebie jacyś faceci, to znaczy, że jesteś w jakiś sposób interesująca. Friendzone jest tylko i wyłącznie pochodną bierności, nie jesteś jedyna, która ma taki problem. Sama do nich "zarywaj", robisz to? Nie uda Ci się, trudno, próbujesz z kimś innym.

traktowana jako taki wybór drugiej szansy, czyli do czasu, dopóki nie znajdę 8/10

@holka-kofolka: no a to to już jest dzbaństwo, ale
  • Odpowiedz
Sama do nich "zarywaj", robisz to? Nie uda Ci się, trudno, próbujesz z kimś innym.

Tak też robiłam i nie wyszło, chociaż wcześniej słuchałam, jaka to jestem cudowna, wspaniała, wyjątkowa, ale jak powiedziałam, jak ja to widzę, to słyszałam, że "to mój błąd, bo byłem dla ciebie zbyt miły, żebyś się dowartościowała". Po takich komplementach z litości to faktycznie się dowartościowałam ( ͡° ʖ̯ ͡°) Po paru próbach
  • Odpowiedz
@Veritas_liberabit_vos: To ja mam inny przykład. Mam w biurze facetów z Polski, około 30 i są różni, wysocy, niscy, bardziej, mniej przypakowani, mniej lub bardziej przystojni, z wyglądu tacy od 3/10 do 7/10. Wszyscy są wolni i wszyscy wzdychają do jednej laski z biura, mocne 9/10, do tego zajęta XD chociaż wkoło jest pełno fajnych laseczek od 5/10 do 7/10, ale na takie nawet nie spojrzą (no i oczywiście, best
  • Odpowiedz