Aktywne Wpisy
m__w +503
Lazurka +131
Czy widzieliście kiedyś, jak wasi rodzice się całują? Albo dają sobie pocałunki na przywitanie/pożegnanie? Jak to wyglądało u Was w domach? Ja przez 25 lat, nigdy nie widziałam nawet jednego pocałunku u moich rodziców. Nie mówiąc już o przytulaniu czy prostym "kocham cię". Nawet spali oddzielnie xD. Za to kłótnie były na porządku dziennym. Stąd może dlatego jestem tak wycofana :/
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Coś wam powiem - JUŻ tak nie zabijacie.
A to dzięki humanizmowi, oświeceniu, sekularyzacji, itd. To dzięki NAM złagodnieliście choć trochę. A teraz możecie okazać swoją wdzięczność w komentarzach.
#bekazkatoli #bekazprawakow #gimboateizm
@WielkaKulturalnaRewolucjaPolska: Dlatego tak mnie triggeruje gdy się cofamy ostatnio coraz mocniej (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@WielkaKulturalnaRewolucjaPolska: To raczej sf niż realny scenariusz na najbliższe 100 lat. Jak na razie muszą nas zgwałcić narzucając swoje prawa kościelne poprzez państwowe.
A przyklad szczytu humanizmu, oswieceniu i sekularyzacji to miales w ZSRR z 8 milionami zamordowanych do 1940 czy w chinskiej republice ludowej z 50 milionami zamordowanych
Nie pamiętam abym kogoś kiedyś zabijał.
Nam, czyli wykopkom spamujacymi antyklerykalizmami na wykopie?
Przecież dalej tak tam jest xD Zresztą, gdyby Rosja, Prusy i Austria nie trzymałaby Polski pod butem, to dalej byłaby tu anarchia. Oh wait xD
Ale nie rób #!$%@? z logiki
Między innymi xD, ale bardziej miałem na myśli filozofów humanizmu i oświecenia oraz władzy, która zaczęła ich słuchać
Rodezja wcale nie byla drugim najbogatszym krajem afryki (po RPA) a jak wrocila w rece "autochtonow" to zaraz wybili cala zwierzyne w parku narodowym, zrobili czystki plemienne i popadli w zapasc. Stalo sie tak z kazda yla kolonia afrykanska