Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +644
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
źródło: m1
Pobierz
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: m1
Pobierz
Wykop.pl
Moim skromnym marzeniem jest to aby powstał FPS w świecie Furry... może nie wnosić nic nowego do rozgrywki, a przez to zostać okrzykniętym "call of duty z futrzakami" I don't care! Dla mnie najważniejsze jest to aby postaci były antropomorfami(najlepiej drapieżnymi)
źródło: comment_W5GMCJt0tujqZXo9lQzuhA4uCajzsRwy.jpg
Pobierzźródło: comment_LzslRD8eaBxFjM5tg3sTbpRptnlbBlPe.jpg
Pobierz@Ciekawska_Genetta: Panie i panowie, przedstawiam Perceptron - przyszłość myślących maszyn analitycznych!
Świetnie! Teraz tylko nauczy ją Pan chodzić, rozmawiać, widzieć, pisać, rozmnażać się i kopać tyłki sowietom. Dostanie Pan najnowsze lampy elektronowe a nawet... pamięci rtęciowe!
WOW! Te pamięci rtęciowe i kopanie tyłków Sowietom mnie przekonały! Po prostu must buy!
Byłbyś dobrym marketingowcem w Weyland-Yutani ( ͡° ͜ʖ ͡°). Tylko do poprawy jest możliwość rozmnażania się Perceptronów, która źle wróży bilansowi firmy, ponieważ z komercyjnego punktu widzenia klient ma wrócić do sprzedawcy po nowy produkt a nie samemu go replikować... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niedawno czytałem Pozytonowego Detektywa- klasykę gatunku Sci-fi autorstwa Isaaca Asimova. Pierwszy raz ta książka wydana została w 1953 roku. W świecie tej powieści istniały arkologie( megamiasta-budynki), ludzie poruszali się w nich za pomocą ruchomych chodników, energii oraz pożywienia dostarczały farmy drożdżowe a na komisariatach policji akta były przechowywane w... rtęciotekach będących rozwinięciem technologii pamięci rtęciowej- ich zasadę działania Asimov przedstawił następująco: