Wpis z mikrobloga

@BeachYes: Nie rozumiem skąd u niektórych kobiet bierze się to poczucie wyższości, specjalnej pozycji itd po porodzie. Urodziłaś to urodziłaś, masz swoje obowiązki, ale inni też, a jeśli facet Ci nie pomaga to znaczy, że źle wybrałaś ojca dla dziecka. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@BeachYes: i to jest dopiero prawdziwa milosc i oddanie ... mam tak samo i ciesze sie bardzo, ze tak mam, bo robie to z glebi mojej duszy i serca , ktore kocha...Duze Dziekuje za Twoj piekny i madry wpis...milego popoludnia.
  • Odpowiedz
@BeachYes: Tylko przedsiębiorca? Nie znoszę kiedy ktoś mi mówi że jestem prywaciarzem.
Tak, jestem przedsiębiorcą, prywaciarzem, to sprawia że jestem sprzątaczem, szoferem, kurierem, magazynierem, pracownikiem biurowym, fotografem, adwokatem, doradcą podatkowym (W SZCZEGÓLNOŚCI!!!).
Nie mam płatnego urlopu, zwolnienia lekarskiego ani wolnego na żądanie.
Pracuje w dzień i w nocy. Jestem na dyżurze 24h do końca życia (mojego lub firmy).

Blabla blablabla #madki c--j wam w dupe.
  • Odpowiedz
@BeachYes: Fotografem... No to na pewno. Nie bez powodu musiałem blokować kazda znajomą na FB, jak tylko urodzil dziecko - inaczej przewijalbym tylko zdjecia mniejszych lub wiekszych dzieci.
  • Odpowiedz
@BeachYes: Ej, ej. A czemu nie jest biegłym sądowym, prezesem zarządu, oszczepnikiem, kominiarzem, spawaczem, taternikiem, mastodontem i parkingowym? Ledwo dziecko urodziła i już pracować się nie chce. Leniwa d--a...

• Odpowiedz